Φιλική νίκη της ΑΕΚ στη Λαμία με 1-0

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 16:43

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 1-0 της Λαμίας σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, συνδυάζοντας τη νίκη της με καλό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο.

Οι παίκτες του Μιγκέλ Καρντόσο δεν συνάντησαν το παραμικρό πρόβλημα από τους γηπεδούχους, που ήταν κάκιστοι και δεν δημιούργησαν ούτε μία φάση για να απειλήσουν την εστία της Ένωσης! Ο Ζεράλδες άφησε υποσχέσεις με την εμφάνισή του, ενώ το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε ο Ντανιέλε Βέρντε. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 33ο λεπτό με πλασέ ο Αλμπάνης, κι αφού η μπάλα βρήκε και στον Βύντρα. ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Κάτσικας (46’ Βελίδης), Σάλιακας, Βάντερσον, Βύντρα (74’ Ασίγκμπα), Πλιάτσικας (62’ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (74’ Ράμος), Δημούτσος (62’ Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (67’ Τσούκαλος), Τόμας Καμπασόλ, Ρόμανιτς (80’ Ανάκογλου). ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Τσιντώτας (46’ Αθανασιάδης), Παουλίνιο (74’ Σταμούλης), Σβάρνας (90’+2 Αρβανίτης), Λόπες, Χουλτ (81’ Καραβίδας), Σιμόες (88’ Τσέλιος), Σιμάο (74’ Σαμπανάτζοβιτς), Βέρντε (46’ Ντέλετιτς), Ζεράλντες (89’ Χριστόπουλος), Αλμπάνης (46’ Μπότος), Κλωναρίδης (59’ Σαρδέλης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass