Νέος γενικός διευθυντής στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Λαρισαίος Ν. Λεπενιώτης

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 22:40

Νέος γενικός διευθυντής από χθες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι ο Λαρισαίος οικονομολόγος Νίκος Λεπενιώτης που μέχρι πρότινος ήταν εμπορικός διευθυντής (από το 2011).

Ο νέος γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, την πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το μπάσκετ την είχε από μικρή ηλικία παίζοντας στην ομάδα της Ολύμπια, όπου και είχε φθάσει στην τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωταθλήμα έχοντας συμπαίκτες τους: Χαλκιά (ο γνωστός τερματοφύλακας που έγινε πρωταθλητής Ευρώπης), Σιάτρα, Χρυσαφούδη, Λιάκο, Λιάμπο, Ζέστα, Χαρούλη, Μπότη (φωτ.). Μάλιστα έπαιξε και στη μικτή ΕΣΚΑΘ. Στη συνέχεια τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασε στη σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα ακολούθησε το αμερικάνικο όνειρο και είναι Απόφοιτος των Αμερικάνικων Πανεπιστημίων Columbia, UNH Connecticut. Η πρώτη του επαφή με την Αμερική ήταν μέσω του μπάσκετ πηγαίνοντας στα κολλέγια του Νιου Χαμσάιρ και του Νιου Τζέρσει, ως μέλος της ομάδας του Λευτέρη Σούμποτιτς, μαζί με τη μετέπειτα μεγάλη δόξα του ΝΒΑ Μάρκο Γιάριτς (έγινε περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό ως σύζυγος της Αντριάνα Λίμα). Ο44χρονος νέος γενικός διευθυντής στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ως οικονομολόγος έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρείες στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε στέλεχος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους τεχνοκράτες του επαγγελματικού αθλητισμού τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στους τομείς των χορηγιών, του Marketing, της διαχείρισης εμπορικών δικαιωμάτων του αθλητικού management και γενικότερα στους τομείς της Επιχειρηματικότητας του Αθλητισμού αλλά και της Στρατηγικής των Διαπραγματεύσεων. Μάλιστα, πέρυσι πέτυχε τη μεγαλύτερη χορηγία του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, κάνοντας συμφωνία με στοιχηματική εταιρεία για 5 χρόνια έναντι του ποσού των 14 εκατομμυρίων ευρώ! Εργάζεται στην ΚΑΕ Ολυμπιακός τα τελευταία 12 έτη, από το 2007 που ανέλαβε η οικογένεια Αγγελόπουλου , ως διευθυντής Marketing αρχικά και ως Εμπορικός Δ/ντής από το 2011, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στις ΗΠΑ εργαζόμενος σε εταιρείες συμβούλων Sports Marketing στη Formula 1. Μιλώντας στην «Ε» χθες τόνισε ότι αυτή τη στιγμή στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός υπάρχουν δύο γενικοί διευθυντές από τη Λάρισα. Ο ίδιος στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και στην ΠΑΕ η Λίνα Σουλούκου. Και κατέληξε λέγοντας: «Η Λάρισα έχει αθλητική και οικονομική παιδεία, δημιουργώντας το κατάλληλο υπόβαθρο για υψηλές κατακτήσεις. Πάντα χρειάζεται σκληρή δουλειά για την επιτυχία και ιδιαίτερα σημαντική είναι η στήριξη της οικογένειας και των φίλων».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass