Αποχαιρετά την Α’ τοπική ο Αετός Αμυγδαλέας

* ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 ΜΕ 4-1 *ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012 ΜΕ 5-3 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2019 22:09

Η μάχη της παραμονής στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ κρίθηκε χθες, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ. Ο Αετός Αμυγδαλέας αποχαιρετά την κατηγορία μετά από 4 χρόνια και ύστερα από τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τον Τύρναβο 2005 με 4-1 και είναι η δεύτερη ομάδα, μετά τον Κίσσαβο Συκουρίου, που παίρνει τον δρόμο του υποβιβασμού στην Α1 Ερασιτεχνική.

Αντίθετα Λάρισα 2012, Δόξα Αργυροπουλίου και Τύρναβος 2005 ανανέωσαν το ραντεβού τους στη μεγάλη τοπική κατηγορία για τη νέα αγωνιστική σεζόν και το μόνο που απομένει να δούμε στις δύο αγωνιστικές που υπολείπονται είναι το πώς θα διαμορφωθεί η τελική βαθμολογική κατάταξη.

Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ που διεξήχθη στο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ και το οποίο δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Λάρισα 2012 επικράτησε της Δόξας Αργυροπουλίου με 5-3.

Αναλυτικά:

Στην κομβικής σημασίας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ στο γήπεδο Αμυγδαλέας, ο Τύρναβος 2005 κατάφερε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο να θέσει τις βάσεις για τη νίκη. Αν και οι φιλοξενούμενοι αρκούνταν και με τον βαθμό της ισοπαλίας δεν το ρίσκαραν και όπως αποδείχθηκε θέλησαν να διασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη νίκη και να βάλουν τέλος στην αγωνία.

Ο Μπάκος στο 15’ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Τύρναβο (0-1), όμως ο Αετός που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί απάντησε στο 35’ με τον Κουρούκα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μέσα σε δύο λεπτά και λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος ο Τύρναβος έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος του. Χάρη στα γκολ του Κατσαβού στο 40’ και του Μπάκου στο 42’ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων αγκαλιάζοντας τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι αν και προσπάθησαν στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση κι έτσι με το γκολ του Ιωαννίδη στο 71’ διαμορφώθηκε το τελικό 1-4, με τον Τύρναβο να κλείνει τη χρονιά πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Πατέτσο και Δεδικούση.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Μπέλτσιος, Καλαϊτζής, Μακρίδης, Παπαδάμου, Ανδριανόπουλος, Καλλιμάνης (56’ Γουναράς), Παρασκευούδης (76’ Ντάσκας), Τσεκούρας, Κουρούκας (46’ Γκαραβέλης), Κωνσταντίνου, Ντάλλας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ηλ. Σελιώνης): Χαλκιάς, Πατσής, Αυλογιάρης, Δασκαλόπουλος, Καρράς (66’ Κουμπόλι), Κόκκας, Κατσαβός (79’ Γκογκολιάνας), Κατσαρός, Λιάκος (59’ Ιωαννίδης), Τσεσμά (66’ Ντουνούδης), Μπάκος.

ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ»

Στο «Γ. Μητσιμπόνας» η Λάρισα 2012 υποδέχθηκε τη Δόξα Αργυροπουλίου σ’ ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, οι οποίες περίμεναν τυπικά να «κλειδώσουν» και μαθηματικά τη σωτηρία. Έτσι λοιπόν παίζοντας χωρίς άγχος πρόσφεραν θέαμα με οκτώ συνολικά τέρματα (5-3) μετά από διπλή ανατροπή.

Ο Τσιάγκος έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους ανοίγοντας στο 12’ το σκορ (1-0), για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 16’ με τον Λεσάι Σωκ.(1-1). Η Λάρισα 2012 πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ (2-1) με το γκολ του Δ. Κίτσιου στο 29’, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην επανάληψη να φτάσουν στην ανατροπή. Αρχικά στο 52’ ο Φουτρούνας ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 61’ ο Κόκκορας έγραψε το 2-3.

Η αντίδραση της Λάρισας 2012 ήταν άμεση με τους Πεπκολάι και Μπόντε να ανατρέπουν την κατάσταση διαμορφώνοντας το τελικό 5-3. Ο πρώτος σκόραρε στο 67’ και στο 90’+1’ και ο δεύτερος στο 69’ αντίστοιχα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Μάνο.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης-Σπ. Μπέλτσιος): Μπουντουλούλης, Κίτσιος Π., Κουκουτσέλος, Πεπκολάι, Κίτσιος Δ., Τσιάγκος, Μπόντε, Φλώρος Π., Φλώρος Α., Τσιτσόπουλος, Πρόντας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο εκ των προπονητών της Λάρισας 2012, Σπύρος Μπέλτσιος αφιέρωσε την επιτυχία της παραμονής στη γυναίκα του Βασιλική που όπως είπε τον στήριξε καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Ν. Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μάττος, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Μρούκου, Σχοινάς, Δίχρης, Λεσάι Σαμ. (72’ Βογιατζής Ν.), Φουρτούνας (70’ Γκατζόρας), Κόκκορας, Βογιατζής Α. (46’ Πέρκας), Λεσάι Σωκ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λάρισα 2012-Αργυροπούλι 5-3

Αμυγδαλέα-Τύρναβος 2005          1-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Λάρισα 2012 13-11  10

Τύρναβος 2005       6-6     10

Αργυροπούλι 15-7   9

---------------------------------

Αμυγδαλέα    4-14   0

Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/6, 18:00)

Αργυροπούλι-Τύρναβος 2005

Λάρισα 2012-Αμυγδαλέα

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass