Η ΑΕΛ κατέκτησε τον τίτλο

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 1-0 - ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ Ο ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΣΤΟ 6’

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 22:22

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΛ κατέκτησε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε στον χθεσινό τελικό του Ηρακλή Λάρισας με 1-0.

Ο αγώνας διεξήχθη στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», παρουσία πλήθους κόσμου που χειροκρότησε τις προσπάθειες των παιδιών των δύο ομάδων (στην πραγματικότητα η κερκίδα του γηπέδου αποδείχθηκε πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τέτοιον αριθμό φιλάθλων).
Το παιχνίδι κρίθηκε στο 6ο λεπτό με «χρυσό» σκόρερ τον Μπουχλαριώτη, ο οποίος εκτέλεσε με αριστοτεχνικό τρόπο φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας.
Ο τελικός σε γενικές γραμμές κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα υπό την έννοια ότι οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.
Ένα λεπτό μετά το γκολ της ΑΕΛ, ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει με τον Μούλια, αλλά ο τερματοφύλακας Αντωνόπουλος επενέβη σωτήρια.
Στο 20’ ήταν η σειρά της ΑΕΛ, όταν μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Κυρίτση, ο Χουλιαρόπουλος από το ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ριζόπουλο που μπλόκαρε την μπάλα.
Η μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει ο Ηρακλής χάθηκε στο 39’ όταν ο Μούλιας βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Λυγούρας έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του 40λέπτου, για να ξεκινήσει η επανάληψη με την ΑΕΛ να χάνει στο 46’ πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Χουλιαρόπουλο ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Ριζόπουλος απέκρουσε.
Στο 51’ ήταν η σειρά του Ηρακλή να φτάσει πολύ κοντά στο γκολ, όταν το σουτ του Χριστακέα απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Ένα καλό σουτ του Μπλάντα στο 61’ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 62’ ο Πετσούλας έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ καθώς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ριζόπουλο αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
Στο 73’ με την κεφαλιά του Κούκου και στο 76’ με το γυριστό σουτ του Πετσούλα καταγράφηκαν δύο ακόμα πολύ καλές στιγμές για την ΑΕΛ, ενώ στο 78’ σημειώθηκε η τελευταία ευκαιρία του Ηρακλή όταν το διαγώνιο σουτ του Προβίδα κατέληξε κόρνερ.
Έτσι το 1-0 δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, με την ΑΕΛ να κατακτά τον φετινό τίτλο της πρωταθλήτριας στην Κ16.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Αντωνίου με βοηθούς τους Αστέριο Κοσμάνο και Βασίλη Κοντογιάννη.

 

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Αμέσως μετά τον τελικό έγιναν οι απονομές από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής, Δημήτρη Καρκατσέλα και τον διοικητικό της ΕΠΣΛ Παντελή Τσακίρη, ενώ τις απονομές στους διαιτητές έκανε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ Αντώνης Βαλιώτης.ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ριζόπουλος, Μπαλαμώτης, Γιωτόπουλος, Αθανασιάς, Κουμπούρας, Μπλάντας, Μούλιας, Δάσκαλος, Ζιάρρας, Παπαδάκος, Χριστακέας (Προβίδας, Γκολοβάγκας, Γουσόπουλος, Γκιτσάκης, Γκούτσης, Παυλίδης, Στάθης, Πανάγος, Μαγγόλας).
ΑΕΛ (Ι. Βασιλείου): Αντωνόπουλος, Γκιάτα, Μπουχλαριώτης, Λυγούρας, Παπακωνσταντίνου, Χριστόπουλος, Τσιούπρος, Κυρίτσης, Σιάτρας, Πετσούλας, Χουλιαρόπουλος, Γκαλομπογκίνης (Κούκος, Κοτσάκι, Παρασκευούδης, Γκαμπούρας, Τσακνάκης, Νινίκας, Νικολακούλης, Αναστασίου, Αθάνατος).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass