Εκκίνηση την 1η Ιουλίου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 22:21

Το νέο πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει οριστικά στις 24 Αυγούστου και ήδη στην ΑΕΛ ετοιμάζουν το πλάνο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη συγκέντρωση των παικτών θα γίνει την 1η Ιουλίου, όπου τότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία και οι παίκτες θα παραμείνουν στη Λάρισα για 10-15 μέρες.
Στη συνέχεια θα μεταβούν στο μόνιμο, επί εποχής Κούγια, τόπο προετοιμασίας, το Καρπενήσι και εκεί θα «χτισθεί» η ομάδα της νέας περιόδου για 15 -18 μέρες. Στο διάστημα της παραμονής στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας η ΑΕΛ θα δώσει μάλλον τρία φιλικά παιχνίδια.
Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι οι «βυσσινί» θα δώσουν τέσσερα ακόμα φιλικά παιχνίδια, όλα εκτός έδρας, ενώ προβληματίζονται ότι οι θεωρητικά καλύτερες ελληνικές ομάδες αυτή την περίοδο θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

 

ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ Κ15
Η ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει και ομάδα Κ15. Αυτή την απόφαση πήρε προχθές το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ που σε ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:
«Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας για τη σεζόν 2019-2020 των ομάδων Κ17 και Κ19 και αποφασίστηκε όπως στη νέα σεζόν να δηλωθεί και συμμετοχή της ομάδος Κ15 στο πρωτάθλημα της Super League. Στο επόμενο συμβούλιο που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα οριστούν τα μέλη του ΔΣ, τα οποία θα είναι ειδικοί εκπρόσωποι, υπεύθυνοι των ομάδων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ».

 

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΪΤΕΡΗΣ
Λύθηκε και επίσημα η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Παϊτέρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λαρισαίο τερματοφύλακα Παϊτέρη Παναγιώτη. Η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του για δύο χρόνια ακόμα εδώ και 15 ημέρες με αυξημένες αποδοχές, όμως μετά την εισήγηση του νέου προπονητή για την απόκτηση του Borivoje Ristic ως δεύτερου τερματοφύλακα, οι δύο πλευρές αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Παϊτέρη για το ήθος του, τον επαγγελματισμό του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του και υγεία και ευτυχία σε αυτόν και την οικογένειά του».

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass