Ήρθε ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ

*ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2019 22:00

Ήρθε χθες στη Λάρισα ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, Σέρβος Γκόρνταν Πέτριτς και πήρε μια πρώτη γεύση από τις συνθήκες που θα δουλέψει καθώς ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο από τον πρόεδρο της ομάδας Σωτήρη Μάρκου όπου εντυπωσιάστηκε λέγοντας ότι τέτοια προπονητικά κέντρα έχουν στη Σερβία μόνο ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας του είπε ότι στόχος είναι κάθε φορά να βελτιώνεται και οι συνθήκες προπόνησης να γίνονται καλύτερες.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τους συνεργάτες του κ.κ. Λαυδαριά, Φουσέκη και Παναγούλη αλλά και με τον φυσικοθεραπευτή και τους φροντιστές της ομάδας(Τσαρέα, Αγγελάκα).

Έγινε μια πρώτη γνωριμία σε πολύ καλό κλίμα και τόνισε ότι στην πορεία θα γνωριστούν καλύτερα.

Στη συνέχεια έκαναν μια μικρή ξενάγηση στην πόλη για να καταλήξουν το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο στο Λόφο του Φρουρίου όπου δείπνησε ο Πέτριτς με τους συνεργάτες του και τους διοικητικούς της ομάδας .

Σήμερα και ώρα 13:00 ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας θα παρουσιάσει επίσημα τον νέο προπονητή στα γραφεία της ομάδας.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ

Οριστικός είναι ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2, μετά την απόρριψη της προσφυγής που είχε καταθέσει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Η ομάδα της Ηπείρου ζητούσε να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League και να υποβιβαστούν δύο ομάδες αντί για τρεις, ουσιαστικά δηλαδή να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, όπως είχε προβλεφθεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου των Ιωαννίνων (Κούγιας, Σεβαστοπούλου) επιχειρηματολόγησαν λέγοντας ότι η μείωση των ομάδων, που επιφέρει τον άμεσο υποβιβασμό του «Αίαντα», θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί στην προκήρυξη της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 για να έχει ισχύ, ενώ ανέφεραν τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει η ΠΑΕ, λόγω της μείωσης των εσόδων της.

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

-------

55 χρόνια από την ίδρυση

55 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση της ΑΕΛ που προήλθε από τη συγχώνευση των ομάδων Άρη, Ηρακλή, Λαρισαϊκού και Τοξότη. Για την ιστορία αναφέρουμε την πρώτη διοίκηση του συλλόγου: Πρόεδρος: Κ. Τζοβαρίδης, Αντιπρόεδρος: Θ. Κούρτης, Γεν. Γραμματέας: Α. Κουτσούκης, Ταμίας: Α. Σιούλας, Γεν. Αρχηγός: Αλ. Μήτσιου, έφορος ποδοσφαίρου: Ηλίας Παπάζογλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass