Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΛ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ

Σταθερή αξία στην Α2 Εθνική

*Εντυπωσιακή η παρουσία των νεαρών αθλητριών του λαρισινού συλλόγου που συνέβαλαν τα μέγιστα για να κλείσει η χρονιά με επιτυχία *Γ. Ευαγγελός: «Η ομάδα αυτή μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά» *Στ. Χασιώτης: «Τα κορίτσια παρά την έλλειψη εμπειρίας έδειξαν χαρακτήρα»

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2015 8:02

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Την παραμονή της στην Α2 Εθνική του πόλο γυναικών εξασφάλισε –και μάλιστα με άνετο τρόπο- η ομάδα του ΝΟΛ ολοκληρώνοντας έτσι τη φετινή χρονιά με ιδανικό τρόπο. Στην τελική φάση του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 κατηγορίας Γυναικών 2015, που διεξήχθη στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ομάδα του Γιώργου Ευαγγελού τερμάτισε στην 2η θέση πετυχαίνοντας τον στόχο της. Ήταν μία επιτυχία στην οποία κατά γενική ομολογία έπαιξε καθοριστικό ρόλο η πολύ καλή παρουσία των νεαρών αθλητριών του ΝΟΛ, οι οποίες παρά την έλλειψη εμπειρίας ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των αγώνων, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Πρόκειται για μία εμφάνιση που αν μη τι άλλο εκπέμπει μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον και για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων στόχων.

Στον όμιλο των πλέι άουτ μετείχαν οι ΝΟ Λάρισας, ΠΑΟΚ, ΝΟ Χίου και ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου. Η λαρισινή ομάδα πέτυχε συνολικά δύο νίκες (ηττήθηκε μόνο από τον Νηρέα) και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Επί της ουσίας ΝΟ Λάρισας και ΑΟ Νηρέας Χαλανδρίου εξασφάλισαν την παραμονή τους, ενώ τον δρόμο του υποβιβασμού πήραν οι ΠΑΟΚ και ΝΟ Χίου.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η  αγωνιστική

ΝΟ Λάρισας-ΝΟ Χίου      9-8

ΠΑΟΚ-ΑΟ Νηρέας             2-13

2η  αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΝΟ Χίου   9-11      

ΝΟ Λάρισας-ΑΟ Νηρέας 7-8

3η αγωνιστική

ΝΟ Χίου-ΑΟ Νηρέας 7-12

ΠΑΟΚ-ΝΟ Λάρισας           4-10

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Νηρέας 9

ΝΟΛ       6

------------

Χίος       3

ΠΑΟΚ     0

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ

Οι αθλήτριες του ΝΟΛ, οι πρωταγωνίστριες αυτής της επιτυχίας είναι οι εξής (σε παρένθεση τα συνολικά γκολ που πέτυχαν):

Χρυσούλα Καζάνα, Μαρίνα Δημητρίου (2), Μελίνα Δημητρίου, Βίκυ Χασιώτη (5), Κατερίνα Κούκου, Βάσω Ιωακείμ (3), Ευαγγελία Φήκα, Ηρώ Κόκκινου (2), Αναστασία Μανουσάκη (2), Ασημένια Τσιγαρίδα (9), Αναστασία Πατούνα (3), Ελένη Καζάνα, Ευαγγελία Θεοχάρη, Παναγιώτα Βύρλα, Χριστίνα Μιγδάνη.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ: «ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ»

Για τη φετινή προσπάθεια των κοριτσιών του ΝΟΛ που οδήγησε στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α2 Εθνική κατηγορία του πόλο γυναικών μίλησε ο γενικός αρχηγός του ΝΟΛ και έφορος του γυναικείου πόλο Στέλιος Χασιώτης.

«Ήταν μία σημαντική επιτυχία στην οποία συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό οι μικρές αθλήτριες της ομάδας. Παρά την απειρία τους ρίχτηκαν θα έλεγα στα βαθιά νερά και μάλιστα σε μια κατηγορία που η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο, δεδομένου ότι οι υπόλοιπες ομάδες είχαν αρκετές έμπειρες αθλήτριες στη σύνθεσή τους. Παρ’ όλα αυτά τα κορίτσια του ΝΟΛ, με βοήθεια προπονητή Γιώργου Ευαγγελού, αντεπεξήλθαν στις απαιτήσεις της διοργάνωσης, έδειξαν χαρακτήρα και πέτυχαν το στόχο τους. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας γιατί σαν σύλλογος θέλουμε μέσα από τις υποδομές να αναπτύξουμε το πόλο στη Λάρισα. Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους γονείς των κοριτσιών που μας στηρίζουν σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς» κατέληξε ο κ. Χασιώτης.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Η ομάδα του ΝΟΛ ηττήθηκε μόνο από τον Νηρέα σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο γκολ (8-7). Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι στο οποίο τα κορίτσια του Γιώργου Ευαγγελού έδωσαν πραγματική μάχη, αλλά η ατυχία δεν επέτρεψε να φτάσουν στη νίκη, γι΄ αυτό και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας που είχε η λαρισινή ομάδα.

Κόντρα στη Χίο, ο ΝΟΛ διατηρούσε το προβάδισμα στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ωστόσο το παιχνίδι παραλίγο να πάρει απρόοπτη εξέλιξη. Η Χίος κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως οι νεαρές αθλήτριες του ΝΟΛ παρά το γεγονός ότι δεν είχαν την εμπειρία κατάφεραν να αντιδράσουν σωστά και με αποφασιστικότητα έφτασαν στη νίκη με 12-7.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η ανωτερότητα του ΝΟΛ ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το τελικό 10-4 απλά επιβεβαίωσε τον άνετο τρόπο με τον οποίο η λαρισινή ομάδα έφτασε στη νίκη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: «Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ»

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΝΟΛ, Γιώργος Ευαγγελός ο οποίος είδε τη χρονιά να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο.

«Η παραμονή στην Α2 Εθνική είναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη επιτυχία και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Πιστέψαμε στις δυνάμεις μας και βασιστήκαμε στα δικά μας κορίτσια μικρής ηλικίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα μας έχει μ.ο. ηλικίας τα 18 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ευαγγελός και πρόσθεσε:

«Θέλω να σταθώ και να εξάρω την προσπάθεια των αθλητριών μας. Παρά την έλλειψη εμπειρίας υπερέβαλαν εαυτούς και έδειξαν ότι έχουν μέλλον μπροστά τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά, να πλασαριστούν στην Α1 Εθνική και να δώσουν το «παρών» στα Εθνικά μας συγκροτήματα.

Πιστεύω του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα. Για τον λόγο αυτό καλούμε τον κόσμο να φέρει τα παιδιά του στην πισίνα για να αναδείξουμε το άθλημα του πόλο στη Λάρισα».

ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ Ο Κ.Ο.Π.Ι.

Στον όμιλο των πλέι οφ για την άνοδο στην Α1 Εθνική ο ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων πέτυχε χθες πολύ μεγάλη νίκη στο Ιλίσσιο κολυμβητήριο επί του συμπολίτη του Ηλυσιακού (7-6) και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία στον άλλο αγώνα (ΝΕΠ-Ιωνικός 5-5) πήρε το εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία του για τη μεγάλη κατηγορία.

Τα αποτελέσματα:

ΝΕ Πατρών – Ηλυσιακός               6-6

ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων – Ιωνικός   6-5

Ηλυσιακός- ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων              6-7

ΝΕ Πατρών -Ιωνικός 5-5

Η βαθμολογία:

ΚΟΠΙ      6

------------

ΝΕΠ       2

Ιωνικός                1

Ηλυσιακός          1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass