Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ξεκινάει αλλά είναι άγνωστο πού θα παίξει

*Την Τετάρτη εργομετρικές εξετάσεις και την Πέμπτη η πρώτη προπόνηση *Κρατά τα περισσότερα παιδιά από την ομάδα Νέων ο νέος τεχνικός Μιλτιάδης Ζιάκας

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2015 8:02

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 40 βαθμούς Κελσίου αυτή την εβδομάδα όπως λένε οι μετεωρολόγοι, αλλά στον Τύρναβο 2005 είναι υποχρεωμένοι να… τρέξουν μέσα στον καύσωνα , ώστε η ομάδα να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα,  για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Οι «κυανέρυθροι» την ερχόμενη Πέμπτη 30  Ιουλίου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία, αλλά ακόμη είναι άγνωστο σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα, καθώς ναι μεν με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα είναι στη Γ΄Εθνική κατηγορία, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο στο τέλος της εβδομάδας να…βρεθεί στη Β΄Εθνική.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να λέμε ότι έγιναν βήματα μπροστά, όμως στις 27 Ιουλίου  να μην γνωρίζουν κάποιες ομάδες ακόμη σε ποια κατηγορία θα παίξουν, δεν είναι και ό,τι το καλύτερο.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, περιμένει και ο νέος τεχνικός της ομάδας Μιλτιάδης Ζιάκας, διότι αν βρεθεί η ομάδα στη Β΄Εθνική πρέπει να αποκτηθούν  τέσσερις –πέντε έμπειροι παίκτες, ενώ αν αγωνισθεί στη Γ΄Εθνική και πάλι θα γίνουν μεταγραφές, καθώς η ομάδα σε αυτή την κατηγορία είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστήσει.

Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

Πολλά παιδιά από τη Νέων θα βρεθούν στην πρώτη ομάδα, καθώς είναι γνωστό ότι ο Μιλτιάδης Ζιάκας δουλεύει  με «μικρούς» και γι΄αυτό τον λόγο υπήρξε ταύτιση  απόψεων με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Μπρέζα στην πρώτη συνάντηση που έγινε πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, στα παράλια και συγκεκριμένα στη Σωτηρίτσα, παρουσία και του Αντώνη Δημηνίκου, που είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στο πρόσωπο του Ζιάκα.

Ο Μελιβοιώτης προπονητής θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που να μάχεται σε όλα τα παιχνίδια και ανάλογα σε ποια κατηγορία θα τοποθετηθεί τελικά, θα προσδιορισθούν και οι στόχοι.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Μπορεί αρχικά ο πρόεδρος του Τυρνάβου κ.Μπρέζας να απογοητεύθηκε  πλήρως μετά  την ήττα στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και πριν από λίγες ημέρες να  σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης, όμως  θα συνεχίσει κανονικά διότι βλέπει ότι η ομάδα και πάλι μπορεί να αναγεννηθεί.

Αύριο αναμένεται να γίνουν γνωστοί ποιοι θα είναι στο τιμ δίπλα από τον Μιλτιάδη Ζιάκα, ενώ θα υπάρξουν και επιστημονικοί συνεργάτες που θα αξιολογούν  την πορεία των νεαρών  ποδοσφαιριστών , σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιουλίου θα αρχίσουν να περνούν από  εργομετρικές εξετάσεις  οι  ποδοσφαιριστές   και την Πέμπτη 30  του μηνός θα πραγματοποιηθεί-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-η πρώτη προπόνηση της ομάδας, για την καινούργια αγωνιστική  περίοδο 2015-2016.

Όσον αφορά για φιλικά παιχνίδια ακόμη δεν έχει κλείσει ο Μιλτιάδης Ζιάκας, που έχει δεχθεί πάντως προτάσεις  για διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων  και απλά περιμένει να οριστικοποιηθεί  σε ποια κατηγορία θα παίξει τελικά ο Τύρναβος τη νέα σεζόν, για να γίνουν γνωστές και οι ημερομηνίες των παιχνιδιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass