Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» θα τιμήσει Εθνική και ΕΠΟ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 21.00

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 16:33

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής ομάδας (21:00), στον Πλατανιά Χανίων.
Στην εκδήλωση θα παραστεί και η ηγεσία της ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.


Σε μια ξεχωριστή βραδιά θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης, ο επίσης πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 Αντώνης Νικοπολίδης, ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών για την Εθνική, Φάνης Γκέκας και ο διεθνής με την Εθνική Κύπρου και νυν προπονητής του Εργοτέλη, Νικόδημος Παπαβασιλείου. Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» θα βραβεύσει, επίσης, τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, προσπάθεια του Συλλόγου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης είναι από τον προσεχή Σεπτέμβριο η Εθνική ποδοσφαίρου να αγωνίζεται στο «Παγκρήτιο» Στάδιο, για να «αποδείξουμε ότι η απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. να μεταφέρει την έδρα της Εθνικής μας στην ΚΡΗΤΗ, ήταν σωστή γιατί εδώ χτυπά η καρδιά του Έλληνα φιλάθλου που αγαπά και ξέρει να τιμά την ΕΘΝΙΚΗ μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass