Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς ο Γκουαρντιόλα

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 16:04

Ακόμα μία σπουδαία διάκριση επιφύλασσε το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Αγγλία για τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Οπως αναμενόταν άλλωστε, ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι που οδήγησε τους «Πολίτες» στον δεύτερο διαδοχικό τίτλο πρωταθλήματος, είναι ο καλύτερος προπονητής στην -κατά γενική ομολογία- δυσκολότερη διοργάνωση του πλανήτη.


Ο Πεπ άφησε πίσω του στη σχετική κατάταξη, τον Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ, τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο της Τότεναμ και τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος εντυπωσίασε με τη «νεοφώτιστη» Γουλβς, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Δεδομένου πως η Μάντσεστερ Σίτι, έχει κατακτήσει και το Λιγκ Καπ, ο Γκουαρντιόλα, έχει την ευκαιρία να φθάσει σε ένα ιστορικό ρεκόρ τριών τίτλων σε μία χρονιά, εφόσον μεθαύριο Σάββατο οδηγήσει τη Σίτι στην κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό της διοργάνωσης, με αντίπαλο τη Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass