Υπερηφάνεια για το ΓΕΛ Ελασσόνας

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 16:04

Χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην τελετή υποδοχής της ομάδας βόλεϊ του ΓΕΛ Ελασσόνας, από συμμαθητές και καθηγητές, στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος.
Θερμή υποδοχή λοιπόν επιφύλαξαν οι συμμαθητές των κοριτσιών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο.


Αρχικά την ομάδα καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου Πέτρος Δημοβέλης που συγχάρηκε τις κοπέλες για την πολύ μεγάλη επιτυχία και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή.
Αμέσως μετά, εκ μέρους της Περιφέρειας, ο Θανάσης Παιδής συγχάρηκε με τη σειρά του τα κορίτσια του ΓΕΛ Ελασσόνας και τόνισε πως «η Περιφέρεια θα είναι πάντα δίπλα στους μαθητές με όποιον τρόπο μπορεί».
Μετά το τέλος της τελετής, τα κορίτσια «πνίγηκαν» στις αγκαλιές καθηγητών και συμμαθητών.
Από τους πανηγυρισμούς βέβαια δεν γλίτωσε ο γυμναστής και προπονητής της ομάδας Θανάσης Κουρομπίνας.
*Τα συγχαρητήρια εκ μέρους των κατοίκων της Ελασσόνας απηύθυνε στην ομάδα βόλεϊ ο δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου, κατά την επίσκεψη των κοριτσιών στο Δημαρχείο της πόλης και δήλωσε: «Οι πρωταθλήτριες της καρδιάς μας στο Δημαρχείο της Ελασσόνας.
Τα κορίτσια του Γενικού Λυκείου απέδειξαν στην Κύπρο πως με σκληρή δουλειά, πειθαρχία, ταλέντο και ομαδικό πνεύμα καμία κορυφή δεν μένει απάτητη. Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, στους προπονητές και στους καθηγητές τους, στις οικογένειες και όλους όσοι τις στήριξαν».
* Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελασσόνας συγχαίρει τα παιδιά της ομάδας και σημειώνει: «Η μεγάλη αυτή διάκριση αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών των μαθητριών - αθλητριών και έρχεται ως επισφράγιση της εντατικής εργασίας και του ομαδικού πνεύματος που έχουν επιδείξει. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους όσοι υπήρξαν αρωγοί των προσπαθειών αυτής της ομάδας. Η μεγάλη επιτυχία τους κατάφερε να χαρίσει συγκίνηση σε όλους μας και ξεχωριστή τιμή στους απανταχού Ελασσονίτες. Διακρίσεις σαν κι αυτή τιμούν τόσο την ίδια την ομάδα όσο και τον τόπο μας, αφού ενισχύουν ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό της περιοχής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass