Τόσες Διμοιρίες για αγώνα χωρίς οπαδούς;

ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΕΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 15:43

Με αφορμή τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας (ΕΑΛ) σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «η ΓΑΔΑ ενισχύεται για αγώνα κεκλεισμένων των θυρών (τελικός κυπέλλου) με 10 (!) Διμοιρίες.

Τέσσερις ΥΑΤ από Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και 6 Διμοιρίες Υποστήριξης από Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, ανάμεσά τους και η Διμοιρία της Λάρισας. Δηλαδή, αν ο τελικός γινόταν με χιλιάδες φιλάθλους, όπως βέβαια θα συνέβαινε σε κάθε πολιτισμένη χώρα, πόσες επιπλέον Διμοιρίες θα χρειάζονταν; Τη στιγμή που η Ομοσπονδία μας κάνει τεράστιο αγώνα για απεμπλοκή της Αστυνομίας από τα γήπεδα, για μια ακόμη φορά κάποιοι είναι κατώτεροι των περιστάσεων, δίδοντας την άδικη εικόνα μιας Αστυνομίας "ανίκανης" να καταφέρει την αστυνόμευση ενός, κατ' ουσία, άδειου γηπέδου! Τελικά, δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε για ακόμα μια φορά... Κάποιοι είναι ικανοί να τρέχουν μόνοι και να τερματίζουν δεύτεροι...» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass