Πρόταση στον Γκαλίτσιο

ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 15:41

Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι επαφές της Ανόρθωσης με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Γιώργο Γκαλίτσιο. Ο νέος προπονητής της κυπριακής ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, κοίταξε στο «παζάρι» για δεξιό μπακ που να μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Η περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου κρίθηκε ενδιαφέρουσα, αφού ο 51χρονος προπονητής τον γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Γκαλίτσιος μένει ελεύθερος από τη Μουσκρόν και μετά από οκτώ σεζόν θέλει να φύγει από το Βέλγιο.

Στην Μουσκρόν ο 32χρονος πολυθεσίτης αμυντικός μέτρησε 24 συμμετοχές την τελευταία διετία, ενώ προηγουμένως έπαιξε για πεντέμιση αγωνιστικές περιόδους στη Λόκερεν, καταγράφοντας 156 εμφανίσεις και δύο γκολ. Οι επαφές μεταξύ Ανόρθωσης – Γκαλίτσιου είναι σε προχωρημένο στάδιο και φαίνεται πως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Βελγίου (απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές), ο Έλληνας άσος θα βρεθεί στην Κύπρο για υπογραφές συμβολαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass