Φιλικό με Πανιώνιο δίνει ο Απόλλωνας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 16:00

Φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη ο Απόλλωνας Λάρισας. Οι παίκτες των «κυανολεύκων» προπονήθηκαν χθες κανονικά και σήμερα το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30 και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας, το σημερινό παιχνίδι είναι φιλικό ετοιμότητας καθώς εκφράζεται η βεβαιότητα ότι ο Απόλλωνας θα παίξει τελικά στο μπαράζ ανόδου.

 

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Απορρίφθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League η ένσταση του Ηρακλή, κατά του κύρους του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά. Ο «Γηραιός» ζητούσε να τιμωρηθεί η ομάδα των Χανίων, επειδή έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια σε αντιδικία με πρώην ποδοσφαιριστές της, αλλά ο αθλητικός δικαστής απέρριψε το αίτημα των «κυανόλευκων» της Θεσσαλονίκης, που με τα δεδομένα αυτά υποβιβάζονται στη νέα Football League (ιεραρχικά τρίτη κατηγορία μετά την αναδιάρθρωση). Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, καθώς ο Ηρακλής θα συνεχίσει τις προσπάθειές του σε δεύτερο βαθμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass