Με επιτυχία έγινε και φέτος ο Ιπποκράτειος Δρόμος

Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 18:34

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο επετειακός 10ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου στη Λάρισα με εκκίνηση και τερματισμό το Α’ Αρχαίο Θέατρο συνδέοντας τα ιστορικά μνημεία της πόλης και μια μοναδική διαδρομή στην κοίτη του ποταμού Πηνειού.


Οι εκατοντάδες αθλητές, που επέλεξαν να επισκεφτούν την πόλη της Λάρισας από όλη την Ελλάδα και να αγωνιστούν στον Ιπποκράτειο Δρόμο, απόλαυσαν μια μοναδική διαδρομή η οποία συνδυάζει τον πολιτισμό και την ιστορία της πόλης με τον αθλητισμό.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στον φετινό Ιπποκράτειο Δρόμο αγωνίστηκαν αθλητές από Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Γιαννιτσά, Εορδαία, Λαμία, Φάρσαλα, Αγιά, Τύρναβο, Ελασσόνα, Χίο, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Αίγιο, Κύπρο αλλά και Ολλανδία! Ο Ιπποκράτειος Δρόμος διοργανώνεται από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και πλήθος φορέων, εθελοντών και χορηγών.
Ο πρώτος αθλητής που έφτασε στον τερματισμό του Ιπποκράτειου Δρόμου ήταν ο Τυρναβίτης αθλητής Τσικούρας Νίκος του ΑΟ Γλυφάδας, ακολούθησε ο Βαΐτσης Νίκος από Σαραντάπορο και στην τρίτη θέση ο Τσουρέλης Ζήσης του ΣΔ Βόλου, ενώ στις γυναίκες την πρώτη θέση πήρε η Κατζουράκη Χριστίνα από Βόλο, στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Καραντζιά Κατερίνα από ΣΔ Βόλου και στην τρίτη θέση η Τζανάκα Θεοφανία από Λάρισα.
Την εκκίνηση έδωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που τιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ενώ ο ίδιος έδωσε και την εκκίνηση στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων λέγοντας ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί μια διαφήμιση της Λάρισας που την συνδέει με τον Ιπποκράτη και στόχος είναι αυτή η σχέση να γίνει σε διεθνή πρότυπα ώστε να προσελκύσει τουρίστες και κυρίως φοιτητές της ιατρικής απ’ όλο τον κόσμο.
Από την άλλη ο πρόεδρος του Συλλόγου των Μαραθωνοδρόμων Αποστόλης Γούλας ευχαρίστησε τον Κώστα Αγοραστό που στηρίζει αυτή τη διοργάνωση που κάθε χρόνο μεγαλώνει σε κόσμο αλλά και σε προβολή.
Παρόντες ήταν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νίκος Λιούπας και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε Θέματα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση του αγώνα και ανακοινώνει ότι ο 11ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαΐου 2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass