Ο ΓΙΑΝΝ. ΜΑΛΤΕΣΙΟΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Ένας πρωταθλητής στην ΑΕΛ

*« Οι στόχοι μας δεν μπορεί παρά να είναι υψηλοί, όπως αρμόζει σε μία ομάδα όπως η ΑΕΛ» δήλωσε ο ύψους 2.04μ. παίκτης

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2015 8:00

 

 

 

Συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με παίκτες εγνωσμένης αξίας η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Μαλτέσιου.

Ο ύψους 2.04 μ. καλαθοσφαιριστής έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 14 Οκτωβρίου 1985 και μπορεί να αγωνίζεται με άνεση στις θέσεις του power forward και του center.

H εμπειρία του είναι εξάλλου αδιαμφισβήτητη, αφού πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις εξής ομάδες: Ηρακλής (2013-14, Α2 κατηγορία), Νίκη Βόλου (2012-13, Α2 κατηγορία), Πιερικός/Αρχέλαος (2010-12, A2 κατηγορία ), Μέγας Αλέξανδρος (2005-10, Γ’ και Β’ Εθνική), Αριστοτέλειο Κολέγιο (2003-05) και ΠΑΟΚ (2000-03).

Ο Γιάννης Μαλτέσιος εξάλλου έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδος εφήβων (2002) καθώς και στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα (2002), Πρωταθλητής 2ου ομίλου Βορρά Γ’ Εθνικής (2009), έχοντας επίσης κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα (2008) και αργυρό μετάλλιο στην Πανευρωπαϊκή Πανεπιστημιάδα (2009).

Ο ίδιος ο παίκτης αναφέρει για τη μεταγραφή του για την ΑΕΛ: «Από τη στιγμή που υπήρξε η πρώτη επαφή με την ΑΕΛ η διοίκηση μου έδειξε την εμπιστοσύνη της και με κέρδισε η αμεσότητά της και το όραμά της για τη νέα χρονιά αλλά και για το μέλλον. Ξέρω ότι η Β' Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία. Αλλά και η ΑΕΛ θα είναι ο πλέον δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας δεν μπορεί παρά να είναι υψηλοί, όπως αρμόζει σε μία ομάδα όπως η ΑΕΛ. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ με τα βυσσινί τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, ώστε να δικαιώσουμε τους φιλάθλους της Λάρισας, τη στήριξη των οποίων έχουμε ανάγκη σε κάθε παιχνίδι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass