Την Τρίτη νέος πρόεδρος στη Super League...

*ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ *ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2019 16:02

Την παραίτησή του από την προεδρία της Super League υπέβαλε χθες ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης και την προσεχή Τρίτη θα συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Επιπλέον στη συνεδρίαση της Λίγκας θα συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης, αλλά και τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 16/04/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1. Eκλογή Προέδρου Δ.Σ. κατόπιν παραιτήσεως του κ. Ευάγγελου Μπαταγιάννη. 2. Θέμα αναδιάρθωσης πρωταθλημάτων, τηλεοπτικά δικαιώματα και λοιπά συναφή ζητήματα. 3. Διάφορα».

ΠΕΡΙ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ

Το όνομα του Μηνά Λυσάνδρου ακούστηκε για τη θέση του πρόεδρου της Super League, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει προσθέσει πόντους στο βιογραφικό του, εκπροσωπώντας την Ενωση αλλά υπάρχει προβληματισμός στους «κιτρινόμαυρους» αφενός γιατί άπαντες θεωρούν τον Λυσάνδρου κορυφαίο παράγοντα και εξαιρετική λύση για τη Super League, αφετέρου γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον χρειάζεται εντός ΑΕΚ. Πιο χαρακτηριστική απ' όλες, η υπόθεση των επεισοδίων με τον Αγιαξ και η αποφυγή του «ευρωαποκλεισμού» από την UEFA.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα και θα περιμένει να δει τις υποψηφιότητες που θα εκδηλωθούν. Πάντως για τον Μηνά Λυσάνδρου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ δεν θα είναι θετική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass