Ποια τα σχέδια του Φέστα για τον ΠΑΟΚ

* ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟ AEL FC ARENA * ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2019 22:39

Δύο βαθμούς απέχει η ΑΕΛ από την παραμονή στη Super League, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, και καλείται να τους κατακτήσει στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ(εντός), ΑΕΚ(εκτός) και Ολυμπιακό(εντός).

Πρώτος αντίπαλος είναι την ερχόμενη Κυριακή ο αήττητος ΠΑΟΚ που με νίκη στη Λάρισα πανηγυρίζει τον τίτλο, ενώ η ΑΕΛ έστω και με ένα βαθμό μπορεί να κάνει μεγάλο βήμα για τη σωτηρία ενώ με νίκη πετυχαίνει να «σπάσει» το αήττητο των Θεσσαλονικέων και να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Χθες και σήμερα χώρος προπόνησης είναι το Ael Fc Arena γιατί ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα θέλει οι παίκτες του να εγκλιματιστούν στον αγωνιστικό χώρο που έχει βελτιωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Σχετικά με την τακτική δεν πρόκειται να αλλάξει το 3-5-2, ενώ το ερώτημα είναι ποιος θα παίξει στη θέση του Σετσέροβιτς που είναι τιμωρημένος. Η λύση θα βρεθεί ανάμεσα σε Μπάλα, Γιακιμόφσκι και Ακόστα. Δεν ξέρουμε αν ο προπονητής ετοιμάσει και άλλη αλλαγή αφού συνηθίζει τις εκπλήξεις σε κάθε αγώνα και αλλαγή θέσεων σε ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής μιλώντας στους παίκτες τους συνέστησε προσοχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ γιατί αρκεί μια ατομική ενέργεια ενός αντιπάλου ποδοσφαιριστή να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Πάντως οι παίκτες συναισθάνονται την κρισιμότητα του αγώνα αν κρίνουμε από το κείμενο που ανάρτησε ο Νίκος Καρανίκας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι για την ιστορία της ομάδας και την πόλη». Χθες τεχνική ηγεσία και παίκτες δείπνησαν, δείγμα της ενότητας που υπάρχει μεταξύ τους.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ

Αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής και στην ΠΑΕ ΑΕΛ έδωσαν παράταση λειτουργίας μέχρι 19.00 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λάρισα για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την ΑΕΛ, καθώς και για τη μετακίνηση φιλάθλων του Ατρόμητου στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη, αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Αναφορικά με την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΑΕΛ περί μη διάθεσης εισιτηρίων και μη λειτουργίας των εκδοτηρίων την ημέρα του αγώνα. Ο αγώνας της Λάρισας έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, καθώς με νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια. Αναλυτικά για τους αγώνες ΑΕΛ–ΠΑΟΚ και Άρης– Ατρόμητος ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε: -«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ - Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14.04.2019 και ώρα 19:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας». -«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14-04-2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας». Μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, να απαγορέψει οποιαδήποτε μετακίνηση στη Λάρισα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως μετά από υπουργική απόφαση απαγορεύεται η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών για το παιχνίδι της Κυριακής (14.04, 19:00) στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική της Super League. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση, να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί και ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας. Τα ραντεβού μας ξεκινούν από τα Τέμπη!».

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΛ να μην διαθέτει εισιτήρια στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ματς (14/4), όπως έχει ανακοινώσει από τις 2 Απριλίου, ωστόσο η διοίκηση των «βυσσινί» αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση για έναν από τους πιο πιστούς φιλάθλους του «Δικεφάλου», τον Γιαννάκη, και για τον πατέρα του. Στο σχετικό αίτημα ανταποκρίθηκε θετικά και μάλιστα, όπως ανακοίνωσε, θα τον φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ικανοποιώντας το αίτημα του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ, του ευρισκόμενου σε αναπηρικό αμαξίδιο από λάθος γιατρών, του γνωστού Γιαννάκη και του πατέρα του κ. Λουκά, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε μαζί του από ηλικίας 11 μηνών, αποφάσισε να τους φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass