Με το ένα πόδι στα ημιτελικά η Μπαρτσελόνα

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2019 15:03

Η Μπαρτσελόνα στη μέτρια βραδιά της επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκησε με 1-0 στο «Όλντ Τράφορντ» και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά στο «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Champions League.
Στην 50ή συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Λουίς Σουάρες είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη της «Μπάρτσα», καθώς από δική του κεφαλιά στο 13’ κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα βρήκε στο πόδι του Σο, στερώντας από τον Ουρουγουανό στράικερ τη χαρά τού να χριστεί σκόρερ (μέτρησε αυτογκόλ).


* Η... πελατειακή σχέση, Ρονάλντο-Άγιαξ, συνεχίζεται. Απέναντι στον «Αίαντα» ο Πορτογάλος σταρ σκοράρει ακατάπαυστα και με το τέρμα που πέτυχε στο 45΄ του χθεσινού πρώτου προημιτελικού του Champions League στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ, μπορεί να μην οδήγησε τη Γιουβέντους στη νίκη, αλλά ακόμη και με το τελικό 1-1, την έβαλε σε «θέση οδηγού» ενόψει της ρεβάνς της 16ης Απριλίου στο Τορίνο για την πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.
Δεν πέρασαν τριάντα δευτερόλεπτα από την έναρξη του δεύτερου μέρους και ο Βραζιλιάνος winger, Νταβίντ Νέρες, ισοφάρισε για τον Άγιαξ.
Η Γιουβέντους είχε και ένα δοκάρι στο 85’ με τον Ντόουγκλας Κόστα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αγιαξ-Γιουβέντους    1-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα    0-1
Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι    1-0
Λίβερπουλ-Πόρτο    2-0
Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:
Τότεναμ ή Μάντσεστερ Σίτι-Αγιαξ ή Γιουβέντους
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ ή Πόρτο
* Οι αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση θα διεξαχθούν στις 16-17/4.
** Οι αγώνες για τα ημιτελικά στις 30/4-1/5 και 7-8/5.
*** Ο τελικός θα διεξαχθεί στη 1/6 στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΓΙΑΞ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Σε συλλήψεις αρκετών δεκάδων οπαδών της Γιουβέντους προχώρησε η ολλανδική αστυνομία, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της «γηραιάς κυρίας» με τον Άγιαξ για τα προημιτελικά του Champions League. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μία ομάδα Ιταλών οπαδών συνελήφθη σε σταθμό του μετρό και μία άλλη έξω από το στάδιο «Γιόχαν Κρόιφ». Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν αντικείμενα που χαρακτηρίζονται από την αστυνομία ως εν δυνάμει επικίνδυνα, όπως βεγγαλικά, φωτοβολίδες, σπρέι πιπεριού, καθώς επίσης ένα μαχαίρι και ένα σφυρί.
Ο υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, σε ανάρτησή του στο facebook, κάνει λόγο για 120 συλλήψεις, αριθμός που δεν επιβεβαιώνεται από την ολλανδική αστυνομία.
Σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, η αστυνομία προχώρησε και σε συλλήψεις οπαδών του Άγιαξ, για κατοχή φωτοβολίδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass