Σε πλήρη ετοιμότητα η ΑΕΛ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ Ο ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2019 22:02

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η ΑΕΛ, ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο AEL FC ARENA (19:00), για την 28η αγωνιστική της Super League.
Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός τους, όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν μια σκληρή μάχη από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, ευελπιστώντας πως κάτι θα πάρουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Άλλωστε αυτό θέλουν και οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται πως θα έχουν μια δυναμική παρουσία στο γήπεδο, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές.


Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Τζιανλούκα Φέστα δοκιμάζει διάφορα σχήματα, με σκοπό να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με παίκτες που καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ο οποίος είναι αήττητος και σίγουρα δεν έρχεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να χάσει.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο Ιταλός προπονητής των «βυσσινί» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Αντνάν Σετσέροβιτς, τους τραυματίες Κενάν Μπαργκάν, Χρίστοφορ Χούμπτσεφ, τον Μίλος Ντέλετιτς και τον Λεοζίνιο που είναι εκτός προπονήσεων και αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, με εντολή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Κούγια.
Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί και σήμερα, με πρωινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Ο ΠΑΟΚ
Ένα νέο όνομα είδε χθες ο Ράζβαν Λουτσέσκου να προστίθεται στο «ασπρόμαυρο» ιατρικό δελτίο, τέσσερις ημέρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λάρισα.
Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, τη στιγμή που μόνοι τους προπονήθηκαν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Λέο Ζαμπά.
Παράλληλα, ο Τσούμπα Άκπομ συνέχισε θεραπεία στο τραυματισμένο χέρι του, με όλα αυτά να μειώνουν σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ό,τι αφορά στη στελέχωση της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής, εφόσον τα δεδομένα δεν αλλάξουν προς το καλύτερο για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές μέχρι το Σάββατο, οπότε και ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στη Λάρισα για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ.
Θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι η επιστροφή σε πλήρεις ρυθμούς του Δημήτρη Λημνιού, μια επιλογή που δίνει λύσεις για τα πλάγια της επιθετικής γραμμής.
ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Με τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν και η Κ-19 με την Κ-17, της ΑΕΛ.
Συγκεκριμένα η Κ-19 αγωνίζεται απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, μεθαύριο Σάββατο (13/4) στις 13:00, για την 28η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.
Η ΑΕΛ βρίσκεται στη 12η θέση με 23 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος με 70.
Όσον αφορά στην Κ-17 θα δώσει κόντρα στους Θεσσαλονικείς το τελευταίο φετινό της παιχνίδι, 28η αγωνιστική και εδώ, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή (12/4) επίσης στις 13:00. Φινάλε λοιπόν για την ΑΕΛ, η οποία είναι 6η με 13 βαθμούς και εκεί θα μείνει, καθώς η Λαμία, που είναι 7η με 10, έχει ρεπό, ενώ ο ΠΑΟΚ με 51 είναι πρώτος και ετοιμάζεται για τα play-off εκεί όπου θα αντιμετωπίσει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και έναν εκ των ΠΑΣ Γιάννινα ή Άρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass