Μικρές αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 15:41

Ετοιμη για πρόκριση η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(16:00)

Έτοιμη για πρόκριση στα προημιτελικά είναι η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ, η οποία αγωνίζεται σήμερα και ώρα 16:00 στο Λιτόχωρο με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Από τον προπονητή της Μικτής Κ-14 κ. Νίκο Φώλλα καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές να παρευρίσκονται σήμερα και ώρα 10.30 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ, από όπου θα αναχωρήσουν για το Λιτόχωρο: Νικολακούλης, Αντωνόπουλος, Γκίτσας, Πινακάς, Ασίκογλου, Νινίκας, Γούλας,Μπαγιώτας (ΑΕΛ), Αρσένης, Αρσενίδης, Φώλιας, Λάζος (Νίκη Μιχαήλ), Κων/νου, Νότας, (Νέα Πολιτεία), Χατζής, (Πελασγιώτιδα), Ιορδανίδης, (Λαρισαϊκός), Γαρυφάλλου (Απόλλων), Μπαλαμώτης, (Ηρακλής Λάρισας), Λάτσος (Δήμητρα Γιάννουλης)Κανιούρας (Π.Α.Ο.Λ.Αβέρωφ).

*Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Φώτιος Πολυχρόνης, Ιωάννης Μηνούδης, Γεώργιος Κουτσικανίδης (Πιερίας).

Κλήθηκε στην Εθνική Παίδων Κ-15

ο Παναγιώτης Καραγκιόζης

ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Στην Εθνική ομάδα Παίδων Κ-15 κλήθηκε για προπονήσεις από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θεόδωρο Ελευθεριάδη, ο ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Ελασσόνας Παναγιώτης Καραγκιόζης.

Ο εν λόγω παίκτης πρέπει να βρίσκεται στις 22 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Μουσείο Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη, όπου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής και θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, για προπονήσεις από 22 έως 25 Απριλίου.

Τελικοί αγώνες πετοσφαίρισης Λυκείων Θεσσαλίας

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες πετοσφαίρισης αγοριών –κοριτσιών Θεσσαλίας.

Ο αγώνας κοριτσιών θα διεξαχθεί στο κλειστό Ελασσόνας μεταξύ του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας και του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων στις 9.00 π.μ.

Ο αγώνας αγοριών θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Λάρισας μεταξύ του 9ου ΓΕΛ Λάρισας και του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων στις 11.30 π.μ.

 

Αλλαγή ώρας έναρξης την Κυριακή, λόγω ΑΕΛ

ΣΤΙΣ 16:00 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 17:00 ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Η Διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας, αντιλαμβανόμενη τη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο γήπεδο AEL FC ARENA και αφουγκραζόμενη την επιθυμία των σωματείων, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων να στηρίξουν την προσπάθεια της μεγάλης ομάδας της πόλης μας αποφάσισε να ορίσει την έναρξη των αναμετρήσεων αυτής της Κυριακής στις 16.00 αντί για 17.00 που αρχικά είχαν ορισθεί για να δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της ΑΕΛ να βρεθούν στο πλευρό της.

Επιστροφή Τζήλου

Ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος σφύριξε ξανά στη Superleague μετά την επίθεση που δέχθηκε το πρωί της 19 Δεκεμβρίου 2019 παρά το γεγονός ότι οι δράστες προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην καριέρα του χτυπώντας τον στο γόνατο.

110 ημέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στη Λάρισα ο Τζήλος , ξανά σε αγώνα της Superleague και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Απόλλωνα που έκλεισε την 27η αγωνιστική.

Ο Τζήλος πριν από περίπου 20 ημέρες είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα της Λάρισας μεταξύ Ηρακλή Λάρισας και Μακρυχωρίου, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε στη Λισσαβόνα προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα τεστ καθώς είναι και διεθνής διαιτητής. Tό τελευταίο παιχνίδι που είχε σφυρίξει ήταν το Ξάνθη - Ολυμπιακός στις 9 Δεκεμβρίου στα Πηγάδια. Τέσσερις μήνες πριν...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass