Ένσταση για τις κάρτες...

*ΥΠΕΒΑΛΕ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΙΟΝ, ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 22:24

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League και στην ΑΕΛ αυτή τη στιγμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι ο σημαντικός αριθμός κίτρινων καρτών που έχουν δεχθεί οι παίκτες της ομάδας με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές αποβολές. Την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν παίζει ο Σετσέροβιτς ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν παίζουν οι Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς.

Οι δύο τελευταίοι δέχθηκαν άδικα τις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ειδικά ο Μιλοσοάβλιεβιτς που την αντίκρισε στα τελευταία λεπρά χωρίς να ακουμπήσει τον αντίπαλό του.

Για τον λόγο αυτό η ΑΕΛ υπέβαλε ένσταση κατά των αποφάσεων του διαιτητή Κοτσάνη, στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Αυτή αφορά στις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς, καθώς συμπληρώνουν το όριο των καρτών και θα χάσουν τους δύο από τους τρεις αγώνες που απομένουν έως τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσφύγει στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League και θα υποβάλει ένσταση κατά των, κατά την κρίση μας, λανθασμένων αποφάσεων του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΛ κ. Κοτσάνη να υποδείξει φάουλ εναντίον τους και να τιμωρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές μας Αντώνη Φατιόν και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, χρεώνοντάς τους με την 13η και 7η κίτρινη κάρτα αντίστοιχα, που τιμωρούνται με 2 αγωνιστικές ημέρες.

Με την επιφύλαξη της συζήτησης της υπόθεσης στον Αθλητικό Δικαστή και πιθανής δικαίωσής μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και εντός νομίμου προθεσμίας, δήλωσε την έκτιση της ποινής των ποδοσφαιριστών μας στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος».

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όπου στόχο έχει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος που στη Λάρισα έχει στόχο να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα και ο συνεργάτης του Ανδρέας Λαυδαριάς έχουν προγραμματίσει πρωινές προπονήσεις μέχρι το Σάββατο που θα γίνει προπόνηση το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του προπονητικού τιμ δεν θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Σετσέροβιτς, οι τραυματίες Μπαργκάν, Χούμπτσεφ και οι: Ντελετιτς, Λεοζίνιο όπου τέθηκαν εκτός ομάδας με απόφαση του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια.

 

Μπέος: Ο ΠΑΟΚ

θα κάνει τον γύρο

του θριάμβου στη Λάρισα!

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή σε σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον ΠΑΟΚ, εκτιμώντας πως θα σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ και λέγοντας σχετικά: «Πιστεύω πως θα κάνει ο ΠΑΟΚ τον γύρο θριάμβου στη Λάρισα και δεν θα είναι μόνο στη Λάρισα. Θα είναι χιλιάδες κόσμου, οι οποίοι θα συνοδεύσουν την ομάδα ως τη Θεσσαλονίκη. Το δικαιούται ο κόσμος και δικαίως ανυπομονεί. Είναι πολλά 34 χρόνια για μια ομάδα με τέτοια δυναμική».

Με πρόστιμα κινδυνεύουν

ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός

Με πρόστιμο από 50 χιλιάδες έως 1 εκατομμύριο ευρώ, όπως προβλέπει ο νόμος, κινδυνεύουν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός, για την παραβίαση της υπουργικής απόφασης περί απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών στο ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League. O υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, είχε υπογράψει την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών για το ματς στο Αγρίνιο, η οποία παραβιάστηκε, καθώς εμφανίστηκαν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Ο υφυπουργός Αθλητισμού άνοιξε φάκελο διερεύνησης της υπόθεσης και κάλεσε σε απολογία τις δύο ΠΑΕ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass