ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Αντ. Χασιώτης και Λ. Κιόρογλου στην ομάδα του Μαυροβουνίου

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2015 10:59

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού η ομάδα του Μαυροβουνίου. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου στην προσπάθειά τους να ενισχύσουν σημαντικά το έμψυχο δυναμικό προχώρησαν σε συμφωνία συνεργασίας με τους εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές από την Αστραπή Ν. Πολιτείας Αντώνη Χασιώτη, 28 χρόνων κεντρικό αμυντικό (με θητεία μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Λάρισας, Δόξα Δράμας, Πρέβεζα, Πασχαλίτσα, Μαχητή Τερψιθέας) και Λεωνίδα Κιόρογλου 35 χρόνων τερματοφύλακα (με θητεία μεταξύ άλλων σε Τύρναβο, Απόλλωνα Λάρισας, Ηρακλή Λάρισας, Ελασσόνα). Επίσης ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους το 17χρονο ταλαντούχο μέσο Βαγγέλη Τατσέλο (επέστρεψε στο Μαυροβούνι από την Πελασγιώτιδα) και τον 26χρονο μέσο Θανάση Παλαμίδα που αγωνιζόταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδα θα συνεχιστούν, ενώ στις 31 του μηνός ημέρα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα στην πλατεία του χωριού με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass