Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ Κ. ΛΑΝΑΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Ο πρωταθλητισμός απαιτεί δυνατό ρόστερ»

*Η παρουσία του τεχνικού Ν. Ανδρέου αλλά και οι πρώτες μεταγραφικές επιτυχίες σηματοδοτούν την αλλαγή σκηνικού στην ομάδα

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2015 11:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η φετινή προσπάθεια που ξεκίνησε στον Κίσσαβο Συκουρίου από την ημέρα ανάληψης της προεδρίας από τον Κώστα Λανάρα σηματοδοτεί ένα νέο και φιλόδοξο ξεκίνημα. Αυτό άλλωστε φάνηκε από την πρόσληψη του τεχνικού Νίκου Ανδρέου αλλά και από τις πρώτες μεταγραφικές επιτυχίες με την απόκτηση των Κόκκινου, Τζατζάκη και Φαρμάκα. Το σίγουρο είναι ότι στο στρατόπεδο του Κισσάβου επιχειρείται μία αλλαγή σκηνικού με στόχο την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Για τις φιλοδοξίες και τους στόχους του Κισσάβου Συκουρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας μίλησε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Λανάρας ο οποίος επισήμανε τα εξής:

«Ξεκινήσαμε μία συλλογική προσπάθεια, στην οποία είναι αρωγοί και τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης που παρέμειναν. Φυσικά στόχος μας είναι η άνοδος. Μετά τις συζητήσεις που είχαμε με τους ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της φετινής περιόδου, εμπλουτίσαμε το έμψυχο δυναμικό με νέους ποδοσφαιριστές που πιστεύω ότι αποτελούν πολύ καλές επιλογές σε συνάρτηση πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Νίκου Ανδρέου. Προχωράμε δυναμικά και αυτό φαίνεται από τις μεταγραφές που κάνουμε αλλά και που θα κάνουμε. Θεωρούμε ότι όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και θέλουν να συμβάλουν στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Θέλουμε άλλους 3-4 παίκτες, γιατί θεωρώ ότι για να μπορέσεις να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να έχεις δυνατό ρόστερ. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και με δίκαιη αντιμετώπιση πιστεύω ότι η ομάδα θα κατακτήσει το στόχο που έχει βάλει για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν» είπε ο κ. Λανάρας ο οποίος αναφερόμενος στην επιλογή του τεχνικού Νίκου Ανδρέου τόνισε:

«Ήταν ένας προσωπικός μου στόχος από την πρώτη μέρα που ανέλαβα. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα δικαιωθώ. Και επειδή ο Νίκος Ανδρέου δεν ήρθε για μία χρονιά θεωρώ ότι θα θέσει τις βάσεις και θα θωρακίσει την ομάδα όπως έχει δείξει μέχρι τώρα μέσα από το έργο που έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια σε Φαλανιακό και Ηρακλή Χάλκης».

Σε ό,τι αφορά στην πορεία των μεταγραφών ο Κώστας Λανάρας επισήμανε:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος εάν δεν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και δεν δω ολοκληρωμένη την ομάδα μέσα στο γήπεδο. θεωρώ όμως ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Συνεχίζουμε με αυτό το ρυθμό. Οι παίκτες που πήραμε μέχρι τώρα θεωρώ πως είναι κορυφαίοι για την κατηγορία. Φυσικά και οι ποδοσφαιριστές που έμειναν στην ομάδα είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η περιοχή του Συκουρίου. Αυτό που περιμένουμε στη συνέχεια είναι η ομάδα να αποκτήσει την απαιτούμενη αγωνιστική συνοχή και σ’ αυτό τον πρώτο λόγο θα έχει ο Νίκος Ανδρέου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass