Το Λιχτενστάιν αντίπαλος της Εθνικής

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EURO 2020

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2019 17:35

Η Εθνική ομάδα θα επιδιώξει ένα νέο ξεκίνημα με αφετηρία τη συνάντηση απέναντι στο Λιχτενστάιν (21.45 OPEN TV, COSMOTE SPORT 1 HD)  που σηματοδοτεί την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στην προκριματική φάση του EURO 2020.


Οι απουσίες είναι πολλές για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Μανωλά, Χριστοδουλόπουλου, Μάνταλου, Πέλκα, Ρέτσου, Παπαδόπουλου, ενώ ούτε ο Παπασταθόπουλος υπολογίζεται για την πρεμιέρα, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο και θα προφυλαχθεί για το πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι που έπεται, με τη Βοσνία στη Ζένιτσα (26/3, 21:45).
Στο διάστημα που προηγήθηκε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας δοκίμασε τους σχηματισμούς 4-2-3-1 και 3-5-2, που σημαίνει ότι η αρχική ενδεκάδα θα προκύψει κατά μεγάλο βαθμό από την επιλογή του συστήματος. Στην πρώτη περίπτωση ο Μήτρογλου θα είναι ο μοναδικός φορ, στη δεύτερη θα πλαισιωθεί με Κουλούρη ή Κολοβό, που δοκιμάστηκε στις προπονήσεις ως δεύτερος επιθετικός.
Αμυντικά, στο 4-2-3-1 ο Σιόβας θα έχει πλάι του τον Ρισβάνη στα στόπερ, με Μπακάκη (Μαυρία) και Κούτρη στα άκρα της οπισθοφυλακής, ενώ για τη θέση «1» υπάρχουν Βλαχοδήμος και Πασχαλάκης. Αν ο κ. Αναστασιάδης επιλέξει τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ο τρίτος θα είναι ο Κουρμπέλης. Στον άξονα θα παίξουν οι Ζέκα και Σάμαρης, ο Φορτούνης θα είναι ο πλέι μέικερ και από εκεί και ύστερα υποψήφιοι για το βασικό σχήμα είναι οι Μπακασέτας, Δώνης, Μασούρας και Κολοβός.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ότι μοναδικός στόχος είναι η νίκη, υποστήριξε ότι με την παρουσία του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει κάνει βήματα μπροστά, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν θέλει να βλέπει φαντάσματα...
Και ο Κώστας Φορτούνης, που εκπροσώπησε τους παίκτες, δήλωσε πως αυτοί είναι έτοιμοι να «διαγράψουν» όσα έγιναν μέχρι και στο πρόσφατο παρελθόν και να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Βουλγαρία-Μαυροβούνιο    1-1
Αγγλία-Τσεχία    5-0
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Λουξεμβούργο-Λιθουανία    2-1
Πορτογαλία-Ουκρανία    0-0
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Ολλανδία-Λευκορωσία    4-0
Βόρεια Ιρλανδία-Εσθονία    2-0
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Κροατία-Αζερμπαϊτζάν    2-1
Σλοβακία-Ουγγαρία    2-0
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Αυστρία-Πολωνία    0-1
Βόρεια Μακεδονία-Λετονία    3-1
Ισραήλ-Σλοβενία    1-1
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Αλβανία-Τουρκία    0-2
Ανδόρα-Ισλανδία    0-2
Μολδαβία-Γαλλία    1-4
9ος ΟΜΙΛΟΣ
Καζακστάν-Σκωτία    3-0
Κύπρος-Σαν Μαρίνο    5-0
Βέλγιο-Ρωσία    3-1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass