Με το μυαλό στο ματς με την Τρίπολη

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Η ΑΕΛ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΑΤΙΟΝ

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2019 22:14

Μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Super League λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδος, όμως στην ΑΕΛ έχουν το μυαλό τους στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:30, στο AEL FC ARENA.


Πέντε αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος, η λαρισινή ομάδα καλείται να παίξει διαδοχικά με Αστέρα Τρίπολης (εντός), Πανιώνιο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).
Για να είναι κατά 99% βέβαιη πως παραμένει στην κατηγορία, πρέπει να πάρει πάση θυσία νίκη κόντρα στους Αρκάδες, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά παίζονται οι κόποι όλης της χρονιάς για τους «βυσσινί».
Η «βασίλισσα» άξιζε να βρίσκεται ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, όμως το ζητούμενο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πώς θα εξασφαλίσει την παραμονή και αυτό θα γίνει εάν κερδίσει τον Αστέρα, ώστε να μην παρατείνει την αγωνία των χιλιάδων φίλων της.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα είναι πως θα έχει στη διάθεσή του και τον Αντονι Φατιόν, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται.
Όλοι οι παίκτες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα και δουλεύουν με όρεξη στις προπονήσεις, που θα συνεχιστούν και σήμερα, ενώ μετά θα μείνουν ελεύθεροι μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε και θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.
*Σημειώνεται πως μέχρι τώρα η ΑΕΛ συναντήθηκε τρεις φορές τη φετινή χρονιά με τον Αστέρα, μία για το πρωτάθλημα όπου οι «βυσσινί» ηττήθηκαν στην Τρίπολη 2-0 και δύο φορές για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου κέρδισαν στο AEL FC ARENA 3-2 και έχασαν στον επαναληπτικό 5-3.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass