«Μαζί θα συνεχίσουμε...»

*ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ *ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΠΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΡΓΚΑΝ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2019 22:34

«Μαζί θα συνεχίσουμε...» αυτό τόνισε χθες σε ομιλία που έκανε το μεσημέρι στο κατάστημα εστίασης του αρχηγού Βαγγέλη Μόρα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας και πρόσθεσε:

«Μέχρι τώρα δεν βλέπω κανέναν αγοραστή και δεν με προσέγγισε κανένας ούτε τηλεφωνικά ούτε μέσω τρίτου. Βλέπω να συνεχίζουμε μαζί για πολλά χρόνια». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ομιλία του κ. Κούγια είχε πολλά σημεία. Ξεκίνησε δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες για την αγωνιστική προσπάθεια που έχουν κάνει στα τελευταία παιχνίδια ενώ αργότερα αναφέρθηκε στον Λεοζίνιο και τον Ντέλετιτς λέγοντας ότι δεν έβαλαν την ομάδα πάνω απ' όλα λόγω των προσωπικών φιλοδοξιών ενώ είπε ότι θα παίζουν μόνο οι παίκτες που έχουν συμβόλαια ή θα ανανεώσουν τη συνεργασία. Μάλιστα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Μπέρτο σε χρόνο και χρήμα αλλά και του Μπαργκάν. Στη συνέχεια τούς είπε ότι λόγω του φακέλου αδειοδότησης, τον μισθό Φεβρουαρίου οι παίκτες θα τον πληρωθούν τέλη Μαρτίου κάτι που το αποδέχθηκαν. Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στην επιλογή παικτών από την πρώην Ενωμένη Γιουγκοσλαβία λέγοντας ότι είναι ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στη νοοτροπία της ομάδας και μπορούν να συνεργασθούν άψογα με τους υπόλοιπους παίκτες και επίσης ότι οι επιλογές γίνονται προσεχτικά αφού δεν εξετάζουν μόνο την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη αλλά και τη συμπεριφορά του ίδιου προς τις ομάδες που έχει αγωνισθεί αλλά και του μάνατζέρ του. Αυτό γίνεται όπως είπε για να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ

Συνεχίσθηκε το προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της 30ής Μαρτίου στη Λάρισα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας της Super League. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση όπως και σήμερα στην οποία θεατές ήταν οι Ντέλετιτς, Λεοζίνιο που έχουν τεθεί εκτός ομάδας.

ΧΑΝΕΙ Ο ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΟΦΗ

Χωρίς τον Ματίας Ιγγλέσιας θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης στα δύο εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα την 26η αγωνιστική και με τον ΟΦΗ την 29η. Ο Αργεντινός μέσος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία και ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις για να εκτίσει ο παίκτης του την ποινή του. Ο Ιγγλέσιας είχε χάσει και τον αγώνα του Α’ γύρου με την πρώην ομάδα του, την ΑΕΛ.

«Κίτρινη» κάρτα σε οπαδούς της ΑΕΛ

Με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή έφυγαν χθες από τα δικαστήρια του Βόλου τρεις οπαδοί της ΑΕΛ οι οποίοι ενεπλάκησαν σε επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Αύγουστο του 2015. Παράλληλα όμως το Δευτεροβάθμιο Τριμελές Πλημμελειοδικείο τους επέβαλε τον περιορισμό για τρία χρόνια, όταν παίζει η ΑΕΛ να παρουσιάζονται στο Α.Τ. του τόπου κατοικίας τους, δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς, κατά τη διάρκειά του, και δύο ώρες μετά το πέρας της αναμέτρησης.

 

 

kristinson

Στην εθνική Ισλανδίας ο Ογκμουντούρ Κρίστινσον

Στην Εθνική Ισλανδίας κλήθηκε ο Ογκμουντούρ Κρίστινσον. Ο τερμαρτοφύλακας της ΑΕΛ αναχώρησε για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή, για τους δύο αγώνες των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στις 22/3 η Ισλανδία θα παίξει εκτός έδρας με την Ανδόρα και στις 25/3 πάλι εκτός έδρας με τη Γαλλία.

 

 

filipovitsstankovits

Φιλίποβιτς και Στάνκοβιτς

ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Κατά πληροφορίες, που όμως δεν επιβεβαιώνονται, τα νέα αποκτήματα της ΑΕΛ είναι οι Σέρβοι Μίλος Φιλίποβιτς και Νίκολα Στάνκοβιτς. Ο πρώτος είναι 29 χρονών μεσοεπιθετικός που παίζει στη Ζρίνσκι Μόσταρ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Βοσνίας. Με την ομάδα του έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Βοσνίας και τη σεζόν 2016/17 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. Αξιοσημείωτο ότι την Κυριακή πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στον αγώνα κόντρα στην Γκαμπέλα. Έχει παίξει φέτος 17 παιχνίδια και έχει πετύχει 4 γκολ ενώ την προηγούμενη χρονιά 16. Ο δεύτερος παίκτης είναι ο αριστερός μπακ Νίκολα Στάνκοβιτς( 32χρονών σύμφωνα με το soccerway αλλά 25 σύμφωνα με την wikipedia) που παίζει στη Ραντίνσκι Νις και αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα για τρία συνεχόμενα χρόνια και φέτος έχει 18 συμμετοχές, ενώ πέρυσι 22 και πρόπερσι έφθασε τις 32. Και οι δύο υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass