Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού ενώνει

*ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΦΕΤΙΝΗ 2η «ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΠΣΛ *ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2019 15:07

Με εντυπωσιακή επιτυχία στέφθηκε η 2η «Γιορτή Ποδοσφαίρου» που διοργάνωσε η ΕΠΣΛ στο «STARZ», καθώς σύσσωμη η ποδοσφαιρική "οικογένεια" του νομού είχε την τιμητική της αλλά και την ευκαιρία να συνδιασκεδάσει, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώνει όλους όσοι ασχολούνται με αυτό.

Αυτό άλλωστε επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης στον σύντομο χαιρετισμό του, τονίζοντας παράλληλα τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου ένα όνειρο δεκαετιών να γίνει πραγματικότητα και το οποίο δεν είναι άλλο από το Ενωσιακό γήπεδο. Ο κ. Μπουχλαριώτης αναφέρθηκε επίσης στο έργο της διοίκησης της ΕΠΣΛ και απέδωσε τα εύσημα σε όλους τους ανθρώπους που ματώνουν για να κρατήσουν τις ομάδες ζωντανές σε δύσκολες οικονομικά εποχές όπως αυτές που ζούμε, αλλά και σ’ αυτούς που στηρίζουν εμπράκτως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΛ βραβεύθηκαν κατά τη διάρκεια της Γιορτής τα ακόλουθα πρόσωπα και σωματεία:

- Ο διακεκριμένος ιατρός Απόστολος Κομνός για την καθοριστική συμβολή του στην προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας τού σοβαρά τραυματισθέντος ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Χρήστου Μπάσιου. Την απονομή πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτριος Μπουχλαριώτης.

-Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα Λάρισας, Αναστάσιος Κουρδής, για το απαράμιλλο ψυχικό σθένος που επέδειξε μετά την πρόσφατη περιπέτειά του. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου.

-O πρωταθλητής και κυπελλούχος του νομού για το 2018, Οικονόμος Τσαριτσάνης, που εκπροσωπεί επάξια το λαρισαϊκό ποδόσφαιρο στα εθνικά πρωταθλήματα. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, ενώ την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Μουλτσιάς.

-Ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής, διαιτητής, προπονητής Δημήτριος Καψάλης, με εξέχουσα δράση στην επαρχία Αγιάς, για την πολυετή συνεπή και ποιοτική προσφορά από τον γενικό γραμματέα της ΕΠΣ Αθηνών Γαβριήλ Παπαδόπουλο.

-Ο προσφάτως αποσυρθείς από την ενεργό δράση ποδοσφαιριστής της Δήμητρας Γιάννουλης, Θεόδωρος Εμμανουήλ για το εξαιρετικό του ήθος, από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χαλκιδικής Σταύρο Σαρηγιαννίδη.

-Ο άλλοτε διαιτητής και νυν παράγων της Δόξας Υπέρειας, Αθανάσιος Ανδρεόπουλος για τη συνολική του ευδόκιμη προσφορά, από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάλαμα Τεβεκέλη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί κατά την περίοδο 2001-2004, που ο τελευταίος ήταν μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

-Ο 53χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Δένδρων, Βασίλειος Τσιάτας για την πολύχρονη ενεργό ενασχόλησή του με το άθλημα, από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας Χρήστο Σκάρλο.

-Τα σωματεία Τοξότης, Ανθούπολη, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Ομόνοια, Σταυραετός, ΑΟ Αγίου Γεωργίου και Αστραπή Δελερίων για το ήθος που επέδειξαν κατά την περίοδο 2017-2018, οπότε δεν υπέπεσαν σε καμία πειθαρχική παράβαση, από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

-Οι μεγάλοι χορηγοί της ΕΠΣΝΛ για την τρέχουσα περίοδο "ANIMUS" (ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας παρέδωσε την πλακέτα στον εκπρόσωπο του Κέντρου Αποκατάστασης Νίκο Κορομπίλια), "De Tox" (ο επιχειρηματίας Στέργιος Μεσσής παρέλαβε την πλακέτα από την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου), "Mαλλιώρας" (ο Χρήστος Μαλλιώρας τιμήθηκε από τον περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας Γεώργιο Λαδόπουλο) και "FRANKLYN" (την πλακέτα παρέλαβαν συμβολικά οι Ενωσιακοί προπονητές Δημήτριος Τσέτσιλας και Νικόλαος Φώλλας), που συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση των οραμάτων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Από πλευράς επισήμων παρέστησαν επίσης - πέραν των όσων προέβησαν σε βραβεύσεις τιμωμένων - ο βουλευτής Γεώργιος Κατσιαντώνης, ο αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Λιούπας, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Αθανάσιος Αδαμόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Κωσταρόπουλος, Κοσμάς Γιαννακόπουλος, Βάιος Κυριτσάκας, Χρήστος Τερζούδης (και πρόεδρος του Ερασ. Απόλλωνα), ο ειδικός σύμβουλος επί θεμάτων αθλητισμού Ιωάννης Αλεξούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ, Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος Τεμπών, Βασίλειος Ζάχος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Σωτήριος Μάρκου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Αθανάσιος Μπουτζιώλης.

Όλοι όσοι παρέστησαν πέρασαν μία αξέχαστη ποδοσφαιρική βραδιά και, πριν φύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι, ανανέωσαν νοερά το "ραντεβού" τους για την 3η "Γιορτή Ποδοσφαίρου" στις αρχές του 2020, με την πρόσθετη ελπίδα ότι τότε θα έχει αρχίσει να λαμβάνει "σάρκα και οστά" το μεγάλο όνειρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας, το Ενωσιακό γήπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass