ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΔΥΝΗΣ ΤΟ «ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ» ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Δημήτρη

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2015 8:10

 

 

Μέσα σε κλίμα οδύνης, χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, τελέσθηκε χθες στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία) Αμπελοκήπων η κηδεία του Δημήτρη Μόρα, αδελφού του Λαρισαίου διεθνούς ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, που σε ηλικία 35 ετών έφυγε άδικα από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο. Πλήθος κόσμου, στα πρόσωπα του οποίου περίσσεψαν τα δάκρυα, απότισε φόρο τιμής στον άνθρωπο που όλοι θα τον θυμούνται με το χαρακτηριστικό χαμόγελο στα χείλη, ένα χαμόγελο που δεν τον «εγκατέλειψε» ούτε τις τελευταίες στιγμές του άνισου αγώνα που έδινε. Έναν πραγματικό φίλο, έναν σπάνιο άνθρωπο, ιδιαίτερα αγαπητό στην ευρύτερη κοινωνία της Λάρισας, που ξεχώρισε για το ήθος τού χαρακτήρα του, την καλοσύνη του και τη μεγαλοψυχία της καρδιάς του.

Πολλά νεαρά άτομα, φίλοι και γνωστοί της οικογένειας Μόρα, έσπευσαν από πολύ νωρίς στον ιερό ναό, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο, για να πουν το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη.

Έξω από τον ναό δεκάδες ήταν τα στεφάνια που κατέφθασαν, ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι φίλοι του Δημήτρη που με άσπρα πουκάμισα τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Ράγισαν καρδιές όταν το λευκό φέρετρο βγήκε από την εκκλησία, ενώ ο κόσμος ξεσπούσε σε αυθόρμητα χειροκροτήματα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Ιωάννης και Βασιλική, ο αδελφός του Βαγγέλης -που αφίχθη εσπευσμένα το απόγευμα του Σαββάτου στη Λάρισα από το εξωτερικό όπου βρίσκεται σε προετοιμασία με την Hellas Verona- η μικρότερη αδελφή του Έλενα αλλά και η κουνιάδα του Αφροδίτη, που ήταν σοκαρισμένοι και απαρηγόρητοι.

Βαρύ το κλίμα χθες το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους, ενώ σπαραχτικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο κοιμητήριο λίγο πριν η γη της Λάρισας πάρει μέσα της για πάντα τον Δημήτρη Μόρα.

Η Ε.Π.Σ.Λ. ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΡΑ

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, στην συνεδρίασή της το περασμένο Σάββατο 18 Ιουλίου 2015, μεταξύ άλλων θεμάτων που συζήτησε και αποφάσισε, ήταν και η είδηση του αδόκητου θανάτου του Δημήτρη Μόρα, εκλεκτού μέλους της ποδοσφαιρικής κοινωνίας της πόλης μας και όχι μόνο, ανθρώπου που πρόσφερε μακρόχρονες και πολύτιμες υπηρεσίες στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού, με πολλές ιδιότητες.

Ομόφωνα τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματεία της Ένωσης, αφού εξέφρασαν την οδύνη τους για το θλιβερό συμβάν, αποφάσισαν όπως στη μνήμη του εκλιπόντα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους πρώτους επίσημους αγώνες (Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων) της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015 - 2016, ενώ η ΕΠΣΛ θα καταθέσει το ποσό των 200 ευρώ στο ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ», που είναι και επιθυμία των οικείων του Δημήτρη Μόρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass