Οι παίκτες έχουν τον πρώτο λόγο...

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2019 22:34

Προχθές το μεσημέρι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας, όπως είπε, στον Ιταλό τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα και αυτός με τη σειρά του ζήτησε από τους παίκτες να προσπαθούν περισσότερο στις προπονήσεις και να τα δίνουν όλα στους αγώνες.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΛ εξαιτίας της εσωστρέφειας που υπάρχει στο αγωνιστικό της τμήμα πολλές φορές έμεινε στο απυρόβλητο. Δεν νομίζουμε ότι για κάποια αστεία γκολ που δέχεται η ομάδα ή για τις ευκαιρίες που δημιουργεί και δεν γίνονται γκολ, για τις εύκολες κίτρινες κάρτες έχουν ευθύνες ο μεγαλομέτοχος και η διοίκηση. Ήρθε η στιγμή και οι παίκτες να πάρουν την ευθύνη των αγωνιστικών τους πράξεων και όχι να τη μεταθέτουν σε άλλους παράγοντες. Στο γήπεδο μέσα αγωνίζονται οι παίκτες και οφείλουν λοιπόν να δείχνουν και την αξία τους γιατί μέχρι τώρα η αλήθεια είναι ότι μένουν πάντα ανέπαφοι. Ο προπονητής μέχρι τώρα μας έχει δείξει ότι δουλεύει σκληρά και δε διστάζει σε κάθε αγώνα να αλλάζει τακτική και πρόσωπα. Ήρθε η ώρα ίσως να αξιολογηθούν και οι ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στην Κρήτη με τον ΟΦΗ είναι καθοριστικό για την πορεία την ομάδας. Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή χρειάζεται μια σημαντική εκτός έδρας νίκη για να μπορεί να αναπνεύσει βαθμολογικά ή στη χειρότερη περίπτωση να μην χάσει από την κρητική ομάδα. Δεν θα έχει εύκολο έργο αφού και οι αντίπαλοί της θέλουν τη νίκη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Καρανίκα, ενώ από χθες ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα αυτό με τον προπονητή να σκέφτεται τι σχήμα θα παρατάξει στον αγώνα.

ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ

Οκτώ αγωνιστικές απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League και ουσιαστικά έξι ομάδες θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν σε απευθείας υποβιβασμό αλλά και τη μια ακόμα που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ παραμονής. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αντιπάλων της ΑΕΛ (με * τα εκτός έδρας παιχνίδια ): ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (26): Ατρόμητος*, Παναιτωλικός*, Ξάνθη, Λαμία*, ΑΕΛ, Λεβαδειακός*, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρ.*. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (22): Παναιτωλικός, Ξάνθη*, Λαμία, ΑΕΛ*, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα*, ΟΦΗ*, Πανιώνιος. ΑΕΛ (22): ΟΦΗ*, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα*, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος*, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ*, Ολυμπιακός. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(20): Ξάνθη, Λαμία*, ΑΕΛ, Λεβαδειακός*, ΟΦΗ*, Αστέρας Τρ., Πανιώνιος*, ΠΑΟΚ. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (19): Λαμία, ΑΕΛ*, ΟΦΗ*, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρ.*, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ*, ΑΕΚ. ΟΦΗ (17): ΑΕΛ, Απόλλων Σμ.*, Λεβαδειακός, Αρης*, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός*, Αστέρας Τρ., Ατρόμητος*.

Σενάριο για 16 ομάδες ετοιμάζουν στη Σούπερ Λίγκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες της Σούπερ Λίγκα ετοιμάζουν σενάριο για 16 ομάδες την επόμενη χρονιά αντί για 14 που ήθελε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Η συνέχεια στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής…

Πίτι για Λαμία-ΑΕΛ

Δηλώσεις έκανε ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ και νυν παίκτης της Λαμίας Πίτι στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής μεταξύ ΛΑμίας -ΑΕΛ 2-1. Αναλυτικά για την αποθέωση που γνώρισε είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φορά και αισθάνομαι από την πρώτη στιγμή που ήρθα πολύ καλά». Για την εμφάνισή του με την ΑΕΛ… «Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις πόντοι που μας δίνουν ένα παραπάνω βήμα στον στόχο που έχουμε και μπορούμε να συνεχίσουμε και να κοιτάμε και πιο ψηλά». Σχετικά με το μυστικό της επιτυχίας... «Όχι δεν υπάρχει μυστικό, υπάρχει μόνο καθημερινή δουλειά. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass