×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/224205

Εισαγγελέας για το Απόλλων Λάρ. – Αιγινιακός

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ (ΑΠΟ 0-2 ΣΕ 3-2)

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2019 22:08
Το ιταλικό δημοσίευμα που βάζει στο «κάδρο» το παιχνίδι Το ιταλικό δημοσίευμα που βάζει στο «κάδρο» το παιχνίδι

Την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών της Λάρισας προκάλεσε ο θόρυβος και σειρά δημοσιευμάτων γύρω από το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας – Αιγινιακός, στο οποίο φέρεται να εκδηλώθηκε εντυπωσιακά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Ε», ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας κ. Απόστολος Τζαμαλής ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση γύρω από την εν λόγω υπόθεση με σκοπό να διερευνηθεί η ύπαρξη τυχόν αξιοποίνων πράξεων.

Ο εν λόγω αγώνας έγινε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League (δεύτερης κατηγορίας). Ο μεν Απόλλων βρισκόταν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο δε αντίπαλός του στην τελευταία θέση. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με δύο τέρματα (0-2). Από τη στιγμή που βγήκαν όμως οι αθλητές από τα αποδυτήρια μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, σημειώθηκε η απόλυτη ανατροπή και το 0-2 μέσα σε 17 λεπτά έγινε 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ με νίκη του Απόλλωνα.

Τέσσερις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου ένα ιταλικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας agimeg κάνει τον γύρο της Ελλάδας αφού σύμφωνα με όσα ανέφεραν με τη σειρά τους τα ελληνικά σάιτ, στην επαρχία του Ρίμινι παίχτηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ στην ανατροπή του αποτελέσματος με τον ασυνήθιστο αυτό στοιχηματισμό να δίνει απόδοση 27 (δηλαδή εάν πόνταρε κάποιος 1 ευρώ θα έπαιρνε 27)!

Τα πρακτορεία στοιχηματισμού από το Ρίμινι μέχρι το Ριτσιόνε αρνήθηκαν να πληρώσουν τα κέρδη, θεωρώντας απολύτως ύποπτο το ελληνικό ματς. Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής του εν λόγω δημοσιεύματος έγινε επίσης γνωστό πως κάμερες ασφαλείας εντόπισαν τους στοιχηματικούς παίκτες που πόνταραν στην ανατροπή ενώ για την υπόθεση έχει ήδη λάβει γνώση η Ιντερπόλ.

Στις 22 Φεβρουαρίου, στην ίδια ιταλική ιστοσελίδα, έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της εταιρείας Federbet που ασχολείται με την καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος, Φραντσέσκο Μπαράνκα. Μεταξύ άλλων είπε πως «Στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι τεράστιο και κάθε εβδομάδα θέλει μεγάλη προσοχή. Αυτή τη φορά όμως τα πονταρίσματα ήταν πραγματικά μεγάλα. Καταγράψαμε περίεργα πονταρίσματα σε Ουκρανία, Ρωσία, Αρμενία, σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Σε περιπτώσεις όπως άσος ημίχρονο-διπλό τελικό, συνήθως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών. Σου δίνω ένα "χειραγωγημένο" του ελληνικού πρωταθλήματος και μου δίνεις ένα... τένις. Είναι κύκλωμα».

Προχθές εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στο θέμα και ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να το ερευνήσουν.

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Gallery άρθρου

{gallery}224205{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass