Νέα ήττα του Ολυμπιακού

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΕ 65-64

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2019 15:35

Την 3η διαδοχική ήττα του, μετά από αυτές από τη Φενερμπαχτσέ και την Μπαρτσελόνα, υπέστη ο Ολυμπιακός, με 65-64, στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι Πειραιώτες αποδείχτηκαν ένα «κλικ» χειρότεροι, με τον Σπανούλη να αφυπνίζεται στο τελευταίο δίλεπτο, διάστημα στο οποίο σημείωσε τους 8 (με 2 τρίποντα) από τους 16 πόντους του (3/8 τρίποντα και μηδέν ασίστ συνολικά), αλλά ο σταρ των γηπεδούχων, Σκότι Ουίλμπεκιν (17π. με 1/7 τρίποντα) πέτυχε παλικαρίσιο καλάθι 4.4’’ πριν τη λήξη και έβαλε σε τροχιά πλέι οφ τους Ισραηλινούς (10-12). Οι ελπίδες για επιστροφή στην πρώτη τετράδα μειώθηκαν για τον Ολυμπιακό καθώς πλέον έμεινε 2 νίκες πίσω από την 4η Αναντολού Εφές, μετρά 12 νίκες -10 ήττες και κινδυνεύει να υποχωρήσει και κάτω από την 6η θέση. Με 5/26 τρίποντα, 7 ασίστ στο σύνολο και μόνο 2 παίκτες με διψήφιο νούμερο (σημείωσε 16 πόντους και ο Ουίλιαμς-Γκος) ο Ολυμπιακός έδειξε μία ακόμη φορά πως έχει πρόβλημα στην παραγωγικότητα και πως διανύει περίοδο κάμψης.

Ακολουθεί το All Star Game του ΕΣΑΚΕ μεθαύριο Κυριακή (10/2) στο “Nick Galis Hall” όπου θα συμμετάσχουν οι αστέρες του Ολυμπιακού και ο προπονητής του Ντέιβιντ Μπλατ και εν συνεχεία, το ντέρμπι «αιωνίων» για το Κύπελλο (ημιτελικός) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου οι «ερυθρόλευκοι», την Τετάρτη (13/2), εκτός από την πρόκριση στον τελικό διεκδικούν και την πρώτη νίκη τους στο ΟΑΚΑ φέτος, αφού έχουν ηττηθεί στην έδρα των «πρασίνων» τόσο στην Α1 (79-70) όσο και στη Euroleague (93-80).

Σήμερα στις 13:40 θα προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροσκάφος που θα μεταφέρει από τη Ρώμη (έναρξη ταξιδιού από την Ατλάντα) το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Μπριαντέ Ουέμπερ.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 26-29, 45-42, 65-64

Διαιτητές: Ιερεθουέλο (Ισπανία), Πατέρνικο (Ιταλία), Νέντοβιτς (Σλοβενία)

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Ουίλμπεκιν 17 (1), Πάργκο 5 (1), Ο’Μπράιαντ 7, Κολοϊαρο, Ρολ 9 (1), Κέιν 6, Τάιους 2, Ντιμπαρτολομέο, Κοέν, Μπλακ 19, Ζούσμαν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντέιβιντ Μπλατ): Ουίλιαμς-Γκος 16, Τουπάν 3 (1), Σπανούλης 16 (3), Τίμα, Μιλουτίνοβ 9, Στρέλνιεκς 4 (1), Βεζένκοφ, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης, Μπόγρης 2, ΛεΝτέι 6

ΣΗΜΕΡΑ

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:45

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Μπασκόνια (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Νταρουσάφακα (Τουρκία)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass