«Κλείδωσε» πρωτιά η Κ-16 και πρόκριση η Κ-14 της ΕΠΣΛ

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (4-0 ΚΑΙ 3-1 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ)

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2019 22:18

Παίζοντας αποφασιστικά και με ουσία, παρά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του σταδίου Αλκαζάρ, οι Μικτές της ΕΠΣΛ ξεπέρασαν το εμπόδιο της ΕΠΣ Καρδίτσας, σε δύο κομβικής σημασίας παιχνίδια πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον η Κ-16 «κλείδωσε» και μαθηματικά τον τίτλο στον 6ο όμιλο, ενώ η Κ-14 εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και στα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της α’ φάσης θα προσπαθήσει να διασφαλίσει και την πρωτιά.

Αναλυτικά:

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της χθεσινής ημέρας η Κ-14 κατάφερε να εδραιώσει την κυριαρχία της και οδηγήθηκε στη νίκη στο β’ ημίχρονο με σκορ 3-1, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Η εξέλιξη του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπη, αφού η Λάρισα έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα ασφαλείας. Η ομάδα του Νίκου Φώλλα προηγήθηκε σχετικά νωρίς, όταν στο 6ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τον κίνδυνο, η μπάλα έφτασε στον Αρσενίδη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 13’ ο Μπαλαμώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, για να φτάσουμε στο 21’ όταν ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για την Καρδίτσα. Δύο πολύ καλές στιγμές είχε η Λάρισα στο 30’ με τον Λαγό, το σουτ του οποίου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 34’ ο Χατζής πραγματοποίησε εντυπωσιακό σλάλομ, αποφεύγοντας όποιον βρήκε μπροστά του, βγήκε τετ -α- τετ αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 45’, ο Νότας με κοντινό πλασέ μετά από ωραία ενέργεια και «σπάσιμο» της μπάλας από τον Χατζή, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Λάρισα, στο 48’ και στο 50’ ο Αρσενίδης έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 61’ όταν ο Νότας δέχθηκε την μπάλα από τον Αρσενίδη, ελίχθηκε πολύ ωραία στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Φώλλας): Αντωνόπουλος, Γκίτσας (55’ Γούλας), Γαρυφάλλου (36’ Μπαγιώτας), Μπόρος, Λάζος (64’ Γκόλτσιος), Αρσένης, Μπαλαμώτης, Ασίκογλου (36’ Φώλιας), Νότας, Χατζής (64’ Πινακάς), Αρσενίδης (64’ Φετάου).

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Θ. Κατσιαβριάς): Παπαστάθης, Τίγκας (64’ Νοτόπουλος), Στάμος, Λυρίτσης (39’ Χονδρόπουλος), Μητσιάκης, Τσιαχματιώτης, Πούλιος, Ντίνας, Αργυρόπουλος, Φώτης (51’ Κουτσιούμπας), Μπακαβέλος (64’ Γερούκης).

Η ΜΙΚΤΗ Κ-16

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας στον 6ο όμιλο πανηγύρισε χθες η Κ-16 της ΕΠΣΛ μετά το άνετο 4-0 επί της ΕΠΣ Καρδίτσας. Πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Δημήτρη Τσέτσιλα που προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο μέρος και σφράγισαν την επιτυχία τους στην επανάληψη δίνοντας στη νίκη τους διαστάσεις θριάμβου.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0 στο 17’ όταν ο Μπάγκας με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (είχαν προηγηθεί οι χαμένες ευκαιρίες των Πετσούλα στο 1’ και Ζησούλη στο 5’). Τελικά οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέδωσαν καρπούς στο 25’ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ζησούλη, ο Μπάκγας με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Στο 47’ ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα της ΕΠΣΛ με το κοντινό πλασέ του Μπενεχούτσου, μετά από σέντρα του Γκαντούνα, ενώ στο 52’ και πάλι ο Μπενεχούτσος, μετά από μπροστινή μπαλιά του Ζησούλη, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα στο 59’ με τον Γκατζιούρα, ενώ στο 62’ ο Ζησούλης έκλεψε την μπάλα από τον Ξηρό, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Πατέτσιος, Καραγκιόζης (65’ Τσούπρος), Γκαντούνας, Γκατζιούρας (63’ Αθανασιάς), Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπεναχούτσος, Ζησούλης, Βλησαρούλης (43’ Καρέλας), Γκαλμπογκίνης (63’ Ζιάρας), Πετσούλας (48’ Πράπας).

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κ. Γκαβογιάννης): Λάιος, Πιλάτος (72’ Γεωργαντζάς), Αποστολόπουλος, Ευθυμίου (59’ Κωστόπουλος), Ξηρός, Οικονόμου (68’ Πανταζής), Ζάγκος, Κολοκυθάς (57’ Γραββάνης), Καραγιάννης, Ζάγγος (57’ Κουτής), Κούλπας.

*Τους αγώνες διηύθυναν οι κ. Τασιόπουλος και Νικόπουλος (τον πρώτο και τον δεύτερο αντίστοιχα) με βοηθούς τους κ. Αγγελακόπουλο και Καφτεράνη (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

*Τις χθεσινές αναμετρήσεις στο Αλκαζάρ παρακολούθησε και ο Κρανιώτης Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Μπατσίλας, ο οποίος τσέκαρε κάποιους ποδοσφαιριστές για τις Εθνικές ομάδες.

*Πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φροντιστή της ΑΕΛ, Χρήστου Τριανταφύλλου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΣ Γρεβενών-ΕΠΣ Τρικάλων      0-7 (Κ16)      0-9 (Κ14)

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας      4-0 (Κ16)      3-1 (Κ14)

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

K-16

1. ΕΠΣ Λάρισας       10-0   12-πρωταθλήτρια

2. ΕΠΣ Καρδίτσας   7-7     6

3. ΕΠΣ Τρικάλων     8-5     4

4. ΕΠΣ Γρεβενών     1-14   1

K-14

1. ΕΠΣ Λάρισας       9-3     10

2. ΕΠΣ Τρικάλων     18-5   9

3. ΕΠΣ Καρδίτσας   8-8     4

4. ΕΠΣ Γρεβενών     2-21   0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6/2)

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Γρεβενών

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass