Κομβικής σημασίας παιχνίδια για τις Μικτές ΕΠΣΛ

ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 12:30 ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-14 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14:30 ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-16 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2019 16:13

Κομβικής σημασίας παιχνίδια σήμερα στο στάδιο Αλκαζάρ για τις Μικτές της ΕΠΣΛ κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Καρδίτσας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στον 6ο όμιλο.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 12:30 για την Κ-14 και στις 14:30 για την Κ-16 αντίστοιχα. Στην κατηγορία Κ-16 η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Λάρισας, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας στον 6ο όμιλο, ενώ σε ό,τι αφορά στην κατηγορία Κ-14 οι τρεις βαθμοί θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στο λαρισινό συγκρότημα, το οποίο στη συνέχεια της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στα δύο τελευταία παιχνίδια θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου. Για τα σημερινά παιχνίδια οι Ενωσιακοί τεχνικοί, Δ. Τσέτσιλας και Ν. Φώλλας συμπεριέλαβαν στις αποστολές τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κ-14: Νικολακούλης, Αντωνόπουλος, Μπόρος, Γκίτσας, Πινακάς, Ασίκογλου, Γούλας, Μπαγιώτας (Ερασ. ΑΕΛ), Λάζος, Αρσενίδης, Φώλιας, Αρσένης (Νίκη Μιχαήλ), Νότας (Αστραπή Ν.Π.), Χατζής (Πελασγιώτιδα), Γαρυφάλλου (Απόλλων Λάρ.), Μπαλαμώτης (Ηρακλής Λάρ.), Φετάου (Αμπελωνιακός), Γκόλτσιος (Μπαράζ Πηνειός). Κ-16: Πατέτσιος (Λαρισαϊκός), Γκατζιούρας, Γκαλμπογκίνης (Σμόλικας), Καραγκιόζης, Γκαντούνας (Π.Ο.Ε), Ζάρας, Αθανασιάς, Ριζόπουλος (Ηρακλής Λάρ.), Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπενεχούτσος (Ατρόμητοι Θύελλας), Ζησούλης, Πράπας (Αστραπή Ν.Π.), Πετσούλας, Τσούπρος ( Ερασ. ΑΕΛ), Καρέλας (Δήμητρα Γιάνν.), Ντέκας (Αβέρωφ), Βλησαρούλης (Απόλλων Λάρ.).

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΣ Γρεβενών-ΕΠΣ Τρικάλων ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Καρδίτσας Ο

Ι ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

K-16 1. ΕΠΣ Λάρισας 6-0 9 2. ΕΠΣ Καρδίτσας 7-3 6 3. ΕΠΣ Τρικάλων 1-5 1 4. ΕΠΣ Γρεβενών 1-7 1

K-14 1. ΕΠΣ Λάρισας 6-2 7 2. ΕΠΣ Τρικάλων 9-5 6 3. ΕΠΣ Καρδίτσας 7-5 4 4. ΕΠΣ Γρεβενών 2-12 0

*Υπενθυμίζεται ότι στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες. Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας αναδεικνύεται πρωταθλήτρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass