Να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις

ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ (15:00). Μ. ΤΡΟΪΖΙ: «ΕΜΠΟΔΙΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ»

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2019 22:40

Στα Τρίκαλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται σήμερα (15:00) ο Απόλλωνας Λάρισας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Στόχος της λαρισινής ομάδας, η οποία προέρχεται από δύο ισοπαλίες (στα ντέρμπι με Βόλο εντός και Πλατανιά εκτός) είναι η επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις, προκειμένου να πλησιάσει στον πόντο τη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα Κέρκυρα και να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα. Το νέο πρόσωπο στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στα Χανιά θα είναι ο Μαρκολίνο που εξέτισε την ποινή του και θα δώσει σήμερα κανονικά το «παρών». Έτσι, επί της ουσίας, ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (δεν υπάρχουν απουσίες) και ως εκ τούτου στην αποστολή κλήθηκαν οι Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Καμπέρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Μπιμάι, Αγιώτης, Γκουντρουμπής, Τασιούλης, Κοντοθανάσης, Σουλιώτης, Λίταινας, Πολέτο, Μαρκολίνο, Λουκάο, Ράμος και Καρατάσιος.

Μ. ΤΡΟΪΖΙ: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

Δύσκολο χαρακτήρισε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μαρσέλο Τροΐζι το σημερινό παιχνίδι στα Τρίκαλα, κυρίως λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα ο Βραζιλιάνος τεχνικός διεμήνυσε ότι προσωπική του φιλοδοξία είναι η ομάδα του να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού στη φετινή Football League και να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. «Στόχος είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προσωπικά, αυτό που θέλω είναι ο Απόλλωνας να κάνει φέτος πορεία πρωταθλητισμού και να είναι συνεχώς στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα» είπε χαρακτηριστικά ο Μαρσέλο Τροΐζι και πρόσθεσε: «Η επιστροφή του Μαρκολίνο θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου μας. Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Έχω δει αρκετές φορές την ομάδα των Τρικάλων και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Κυρίως όμως ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Ο Απόλλωνας είναι μία τεχνική ομάδα και ο κακός αγωνιστικός χώρος αποτελεί εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών μας».

ΜΕ ΜΑΡΚΟΦΣΚΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με τον νεοαποκτηθέντα Ίλια Μαρκόφσκι στην αποστολή, αλλά και με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα των Τρικάλων. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι Άντρονικ, Σισέ (δεν εκδόθηκαν τα δελτία), Γουέρε, Σταματάκος, Ζακουανί, Γιδόπουλος (τραυματίες), Συριόπουλος, Ράντι (τιμωρημένοι) και Τάτιτς, Αϊβάζογλου, Υψηλός (ανέτοιμοι). Αντίθετα επανέρχεται ο Νιάρος. Έτσι από τον τεχνικό Θωμά Γράφα συμπεριελήφθησαν στην αποστολή οι Ταΐρης, Θεολόγης, Ντιαλό, Μαρκόφσκι, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Καπός, Κατσαντώνης, Κούλπας, Λάσκαρης, Νιάρος, Ντόσης, Πάνος, Σμυρλής, Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας και Τσιμίκας.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το σημερινό πρόγραμμα (15:00) των εξ αναβολής αγώνων της Football League έχει ως εξής:

11η αγωνιστική

Απόλλων Π. – Αήττητος Σπάτων

Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης

Αιγινιακός – ΝΠΣ Βόλος

12η αγωνιστική

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ν.Π.Σ. Βόλος 29-9 32 2. Κέρκυρα 17-8 29 3. Απόλλων Λάρ. 18-10 25 4. Πλατανιάς 17-9 23 5. Παναχαϊκή 13-11 21 6. Απόλλων Π. 11-10 21 7. Εργοτέλης 20-15 20 8. Ηρακλής 14-15 20 9. Δόξα Δράμας 14-15 19 10. Καραϊσκάκης 8-14 17 11. Κισσαμικός 12-13 15 12. Ηρόδοτος 10-22 15 13. Τρίκαλα 11-16 12 14. Σπάρτη 9-16 11 15. Αήττητος 8-16 10 16. Αιγινιακός 12-28 9

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass