Αθλητική γιορτή στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

*ΜΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2019 15:37

Αθλητική γιορτή διοργανώθηκε στο ΤΕΙ Θεσσαλίας από το γραφείο φυσικής αγωγής (η τελευταία ως ΤΕΙ Θεσσαλίας) που περιλάμβανε δυο τελικούς αγώνες(μπάσκετ και πινγκ-πονγκ) και κοπή πίτας.

Το θέαμα που παρουσίασαν οι ομάδες ήταν εντυπωσιακό και ικανοποίησαν το πλήθος των φοιτητών/τριών που παρευρέθησαν σ’ αυτή την εκδήλωση. Πρωταθλήτρια στο μπάσκετ αναδείχθηκε η ομάδα της Ιατρικής επικρατώντας της ομάδας της Πληροφορικής 58-52 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα της, ΣΔΟ επικρατώντας της Νοσηλευτικής 48-39. Στους νικητές απονεμήθηκε κύπελλο μετάλλια και διπλώματα.

Με τις ομάδες μπάσκετ του τελικού αγωνίστηκαν οι παρακάτω παίκτες:

ΙΑΤΡΙΚΗ :Καταραχιάς Πάνος, Kokaly Issa ,Tασούδης Παναγιώτης, Λεβέντης Γιάννης, Καραβασόνης Γιάννης, Κοσκινιώτης Αλέξανδρος, Τσιακίρης Βαγγέλης, Τζέπας Παύλος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: Κοτανίδης Αλέξανδρος, Τσάτσαρης Τριαντάφυλλος, Νικητόπουλος Δημήτρης, Κατσαμάγκας Παναγιώτης, Παπουτσής Νίκος, Κιούσης Θανάσης, Φωτεινέας Ανδρέας, Φλώρος Νίκος.

Στον τελικό του πινγκ πονγκ φοιτητών την πρώτη θέση κατέλαβε ο Θοδωρής Σβίλιας νικώντας σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι τον Κουμπαρέλο Δημήτρη ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Στο μικρό τελικό νικητής αναδείχτηκε ο Τάχος Αθανάσιος επικρατώντας του Κουτσινάκη Κώστα.

Στον τελικό πινγκ πονγκ φοιτητριών την πρώτη θέση κατέλαβε ο Χρύσα Κατσιγιάννη νικώντας τη Νάσσαρ -Τράση Νάντια η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον μικρό τελικό νικήτρια αναδείχτηκε η Πάντζιου Μαρία.

Οι τελικοί έγιναν παρουσία του πρύτανη κ. Ξενοφώντα Σπηλιώτη και του αντιπρύτανη κ. Στέφανου Ζαούτσου. Για μια ακόμα φορά ο κ. Σπηλιώτης εξήρε το αθλητικό έργο που γίνεται στο ΤΕΙ Θεσσαλίας χάρη στις άρτιες εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί και βοηθούν τους φοιτητές να απασχολούνται δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους ενώ στον αντίποδα ο υπεύθυνος του γραφείου φυσικής αγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλίας Γιώργος Μπούτλας ευχαρίστησε τον πρύτανη κ. Ξενοφώντα Σπηλιώτη και τη σύγκλητο για το ενδιαφέρον , την ηθική και οικονομική στήριξη του ΤΕΙ Θεσσαλίας στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους αθλητές και στους φοιτητές που παρευρέθησαν. Υπήρξαν δύο φλουριά, το ένα κέρδισε η Κλεοπάτρα Καραβίτη και το δεύτερο η Πιεράτου Μαργαρίτα. Ο αντιπρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Στέφανος Ζαούτσος έκανε τις απονομές και στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των προσδοκιών τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass