Πρωτιές του Α.Σ. Πολυνίκη στην Αθήνα

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MUAY THAI ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ ( -71KG) ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΦΟΥΛΙΑ ( -50KG)

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2019 15:35

Επιτυχιών συνέχεια για τον Α.Σ.Πολυνίκη Λάρισας, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα muay thai που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γιώργος Στεφανόπουλος", στο Περιστέρι.

Πήρε μέρος με δύο αθλητές τον Κωνσταντίνο Μαντζιώκα στα -71kg και τη Μαρία Τζαφούλια στα -50kg, οι οποίοι είχαν εξαιρετική παρουσία και έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον τούς ανήκει.

Με νωπή ακόμη την επιτυχία τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKU που είχαν, κατακτώντας την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα, οι αθλητές του Γιάννη Κοτρούτσου επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, κατακτώντας και οι δύο την πρώτη θέση στην Α' κατηγορία. Μάλιστα ο Μαντζιώκας στον τελικό επικράτησε με εκπληκτικό νοκ άουτ. Οι νίκες αυτές τους οδήγησαν παράλληλα στην εθνική ομάδα muay thai, που θα πάρει μέρος στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Ο προπονητής Γιάννης Κοτρούτσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις νίκες των αθλητών του υποσχόμενος νέες επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο τόσο στο kick boxing όσο και στο muay thai.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass