Με αισιοδοξία ο Απόλλων Λάρισας στα Χανιά

«ΠΕΤΑΕΙ» ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ - ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΝΕΣΤOΡΑ ΓΚΕΚΑ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2019 22:32

Χωρίς προβλήματα και με συγκρατημένη αισιοδοξία αναχωρεί σήμερα για τα Χανιά ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος αύριο και ώρα 15:00 θα αγωνιστεί με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Football League.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν στόχο να κατακτήσουν θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν την καλή τους φετινή πορεία, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Στις 7 το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει από τη θεσσαλική πρωτεύουσα για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς θα μεταβεί στην Κρήτη. Εκεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μάλεμε είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 16:30, ενώ αύριο μετά τον αγώνα στις 19:30 θα επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα και από εκεί στη Λάρισα. Από αγωνιστικής πλευράς ο Βραζιλιάνος τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μαρκολίνο, ο οποίος αποβλήθηκε στο θεσσαλικό ντέρμπι με τον ΝΠΣ Βόλου. Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Καρατάσιος, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Λουκάο, Πολέτο, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Γαρυφαλλόπουλος και Καμπέρης. Σ

ΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΓΚΕΚΑ

Ο Νέστορας Γκέκας ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, θα ενισχύσει όπως όλα δείχνουν τον Απόλλωνα, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League. Χθες προπονήθηκε με τη λαρισινή ομάδα και μένει το τυπικό για να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του. Σημειώνεται πως ο Γκέκας την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιζε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στη Football League, καταγράφοντας 32 συμμετοχές και το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην ΑΕΛ. Παλαιότερα έχει περάσει από Φωστήρα, Πανθρακικό, Καλλιθέα και Κισσαμικό.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Εν τω μεταξύ, η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει αύριο και ώρα 13:00 στο δημοτικό γήπεδο Συκουρίου τον Αιγινιακό, στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής του 2ου ομίλου(σ.σ. είχε αναβληθεί ο αγώνας λόγω της κακοκαιρίας), για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Τον αγώνα ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ. Λάμπρος Μπεκιάρης, Γεώργιος Παπαλίτσας, Πέτρος Κανιούρας, όλοι από την Ένωση Καρδίτσας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Αστέριος Νίτσας (Λάρισας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass