Το μυαλό πλέον στο πρωτάθλημα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2019 22:40

Η ΑΕΛ έφτασε πολύ κοντά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά έχασε ουσιαστικά την πρόκριση μέσα από τα χέρια της και ο Αστέρας Τρίπολης, μετά το 5-3, πήρε τη θέση της στη σημερινή κλήρωση.

Κρίμα γιατί οι «βυσσινί», ενώ έχαναν 2-0 στο ημίχρονο και 3-1 στις αρχές του δευτέρου μέρους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3, όμως δεν μπόρεσαν, παρότι είχαν το πάνω χέρι, να φτάσουν στους «οκτώ» της διοργάνωσης και κυριολεκτικά «αυτοκτόνησαν». Όπως στις νίκες που έχουν μερίδιο όλοι έτσι και στις ήττες όλοι ευθύνονται, αλλά η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα με ένδοξη ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι παίκτες της οφείλουν να αντιδράσουν πολύ γρήγορα στους αγώνες του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Πλέον το μυαλό είναι από χθες στη Super League και στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μεθαύριο Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΛ έχει ως στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει την προσπάθειά της για να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορεί, εκτός της παραμονής, που φαίνεται με τα σημερινά δεδομένα πως έχει τις δυνατότητες να το καταφέρει. Ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα θα δώσει το κύριο βάρος στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, που θεωρείται φυσιολογικό μετά τον προχθεσινό αποκλεισμό να είναι απογοητευμένοι, όμως οφείλουν για τον κόσμο της ομάδας αλλά για τους ίδιους να αντιδράσουν άμεσα. Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζεται ο Άντονι Φατιόν ο οποίος έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε από την τεχνική ηγεσία να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό την Κυριακή και Ολυμπιακό Πειραιώς που θα ακολουθήσει την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Δ

ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Σήμερα και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1/ Έγκριση προγράμματος αγώνων 21ης – 30ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. 2/ Αγωνιστικοί χώροι γηπέδων της Super League. 3/ Μη εμφάνιση επίσημης ονομασίας Πρωταθλήματος Super League από τηλεοπτικούς παρόχους. 4/ Τελική φάση Πρωταθλημάτων Super League Κ15 και Κ17. 5/ Επιλογή μπάλας αγωνιστικής περιόδου 2019 – 20. 6/ Διάφορα.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-17 ΚΑΙ Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ

Με τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής συνεχίζονται τα πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-19 των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της Super league. Οι ομάδες της ΑΕΛ αγωνίζονται με Λαμία και Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (26/1-13:00) Κ-17

ΑΕΛ-Λαμία (δημ. γήπεδο Καλοχωρίου): διαιτ. Στέφανος-Βάιος Καλαντζής, Δημήτριος Σακκάς, Αλέξανδρος Αναστασίου(Θεσσαλίας), παρ. Νικόλαος Κεραμίδας (Λάρισας)

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (27/1-13:00) Κ-19

Παναθηναϊκός-ΑΕΛ(Α.Κ. «Γ.Καλαφάτης»): Γεώργιος Φωστέρης, Νικόλαος Τσαλίκογλου, Κωνσταντίνος Κακάνης (Αν. Αττικής), παρ. Εμμανουήλ Ζώρζος (Αθηνών).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass