ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Παρουσιάζει Ντόστανιτς

* Ανακοινώθηκε η επιστροφή… Τσιμπάμπα

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2015 11:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Μέρα μαζικών ανακοινώσεων αναμένεται να είναι η σημερινή της ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς, στις 4 μ.μ., στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή Σέρβου Ράτκο Ντόστανιτς ενώ λογικά θα υπάρχουν και μεταγραφικές ανακοινώσεις.

Μετά την παρουσίαση του προπονητικού team θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του νέου προπονητή στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου. Στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στα γραφεία της ΠΑΕ θα παραστεί και ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή που είναι η επιστροφή του Κονγκολέζου Ζοέλ Τσιμπάμπα(υπέγραψε συμφωνία για δύο χρόνια). Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από τρία περίπου χρόνια έχοντας εμπειρία από το κινέζικο πρωτάθλημα αλλά και το δανέζικο αφού την τελευταία διετία είχε αγωνισθεί στην Βέτζελαντ και σε 11 παιχνίδια συνολικά πέτυχε ένα τέρμα.

Οι «βυσσινί» ενέταξαν στο δυναμικό τους και τον 22χρονο επιθετικό Δημήτρη Καπό. Είναι γεννημένος στις 28 Αυγούστου το 1993 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Οπούντιο Μαρτίνου, στη Γ' Εθνική, όπου και σημείωσε 7 γκολ σε 26 ματς. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στον Λεβαδειακό.

Στο μεταγραφικό υπάρχουν συζητήσεις με τον Μανώλη Μονιάκη, Μανώλη Ροβύθη, Αποστόλη Γαρυφαλλόπουλο(είχε δοθεί στον Αστέρα Τρίπολης), Σωτήρη Τσιλούλη.

Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι γιατρός της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Καραμπάτσας.

ΑΘΩΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Β' Εθνικής (Football League) έκρινε αθώες τις ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος και Ερμιονίδα από την κατηγορία της εμπλοκής σε χειραγώγηση αγώνων. Τις πειθαρχικές διώξεις εις βάρος των προαναφερόμενων συλλόγων είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

H ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 186/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 14.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 187/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 3.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).

Απέρριψε την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 188/9.7.2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και την ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για τον αγώνα της 7.6.2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass