×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/220904

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ:

Καλός και ο βαθμός

Παντελίδης: Ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2019 22:02

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα, που ανέφερε πως ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και όσον αφορά στην τοποθέτηση του κ. Παντελίδη για τη διαιτησία, είπε πως οι προπονητές δεν πρέπει να ασχολούνται με τους διαιτητές. Και τόνισε πως την Τετάρτη, οι «βυσσινί» πάνε στην Τρίπολη για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης Σάββας Παντελίδης επισήμανε πως «είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά όχι χαρούμενοι» και αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, στο AEL FC ARENA.


Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:
Τζιανλούκα Φέστα (ΑΕΛ): «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και επιθετικά. Δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ, όπως και ο Άρης. Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μιλοσάβλιεβιτς, για να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να πω τίποτα στους παίκτες μου, δουλεύουν πολύ σκληρά δίνουν τα πάντα, για την ομάδα.
Είμαστε σε μια καλή περίοδο και μέσα σε δύο εβδομάδες, καλούμαστε να δώσουμε παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους.
Την Τετάρτη θα παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη, μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, θα ξεκουραστούμε, για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να προκριθούμε».
-Για τα παράπονα του Παντελίδη, όσον αφορά στη διαιτησία: «Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία και πιστεύω πως καλό θα κάνουμε εμείς οι προπονητές, να μην ασχολούμαστε με τους διαιτητές, αλλά μόνο με τις ομάδες μας».
-Για το αν οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν πιο νωρίς: «Όχι, δεν πιστεύω πως έκανα λάθος. Μετά από τα παιχνίδια εύκολα μπορούμε να κάνουμε κριτική, όμως κατά τη διάρκεια πρέπει να αποφασίζουμε γρήγορα, ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν.
Είμαστε λοιπόν χαρούμενοι που πήραμε τον βαθμό, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα».
Σάββας Παντελίδης (Άρης): «Γνωρίζαμε από την αρχή της εβδομάδας, πως παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε καλό φεγγάρι, καθώς είχε δύο συνεχόμενες νίκες, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Συν ότι εμείς είχαμε απουσίες και την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων.

AEL13
Στο τέλος, μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά όχι χαρούμενοι, γιατί θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κρατάμε την καλή αμυντική συμπεριφορά και αγωνιστικότητα και συνεχίζουμε για το επόμενο ακόμα πιο δύσκολο ματς».
-Για τη διαιτησία και το γήπεδο: «Δεν ξέρω τους καινούργιους κανονισμούς, για να κρίνω τον διαιτητή. Όποιος βλέπει όμως, καταλαβαίνει ότι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, θα έπρεπε να γεμίσουν με κάρτες, για το δυνατό τους παιχνίδι. Όσον αφορά στον αγωνιστικό χώρο, το βλέπουν όλοι. Είναι κακό και για την εικόνα, ένας τέτοιος αγωνιστικός χώρος.
Η Λάρισα είναι πιο εξοικειωμένη, αλλά σίγουρα την ενοχλεί που είναι έτσι».

Gallery άρθρου

{gallery}220904{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass