Η ...«μηχανή χρημάτων» της Ντόρτμουντ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2016!

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2019 19:16

Η συμφωνία παραχώρησης του Κριστιάν Πούλισιτς στην Τσέλσι για το ερχόμενο καλοκαίρι με αντάλλαγμα 64 εκατομμύρια ευρώ, δεν προκάλεσε αντιδράσεις, μιας και αποτελεί μέρος μία επιτυχημένης πολιτικής της Ντόρτμουντ.


Η πρωτοπόρος της Bundesliga δείχνει ότι βασίζεται, πάνω απ’ όλα, στην άριστη διαχείριση του προσωπικού της, καταφέρνοντας να πουλάει τους καλύτερους παίκτες της αλλά να παραμένει πρωταγωνίστρια, παραμένοντας στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και της Γερμανίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca.
Από το 2016 έως και σήμερα έχει βάλει στα ταμεία της 400 εκατ. ευρώ από παραχωρήσεις αστέρων της, ανάμεσά τους και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που πήγε στην Αρσεναλ το καλοκαίρι με 20 εκατομμύρια ευρώ.
Η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα με 145 εκατομμύρια ευρώ, είναι η πιο ακριβή στην ιστορία της Ντόρτμουντ. Έμεινε στη Γερμανία ένα χρόνο, μετά την απόκτησή του από τη Ρεν για 15 εκατ. ευρώ.
Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ έφτασε το καλοκαίρι του 2013, από τη Σεντ Ετιέν και κατέληξε αντικαταστάτης του Λεβαντόφκσι. Παραχωρήθηκε στην Αρσεναλ με 63,7 εκατομμύρια ευρώ.
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε το 2018 και ο Ενρίκ Μιχταριάν για 42 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Αρμένης είχε αποκτηθεί από τη Σαχτάρ με 13 εκατ. ευρώ.
Ο Χούμελς δόθηκε στην Μπάγερν με 35 εκατομμύρια ευρώ και ο Γκουντογκάν στην Μάντσεστερ Σίτι με 27 εκατομμύρια ευρώ.
Στη σχετική λίστα υπάρχουν επίσης ανάμεσα σε άλλους, οι Γκίνγερ (17 εκατ.), Καγκάβα (16), Μπέντερ (15), Σαχίν (10).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass