Με αισιοδοξία από σήμερα στην Κρήτη ο Απόλλων Λάρισας

ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 14:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (15:00 - ΕΡΤ3)

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2019 15:04

Χωρίς προβλήματα, παρά τον χιονιά στην κεντρική Ελλάδα, έφτασε χθες το απόγευμα στον Πειραιά η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας και στις 21:00 αναχώρησε ακτοπλοϊκώς για την Κρήτη, όπου θα ρίξει άγκυρα σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου το καράβι, τις πρώτες πρωινές ώρες.


Οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το 2019 στη Football League, θα αντιμετωπίσουν αύριο στις 15:00-ΕΡΤ3 τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί, την καινούργια χρονιά.
Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται πως θα είναι ντέρμπι και ο νικητής - αν υπάρξει - θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ο Απόλλωνας είναι αποφασισμένος να δώσει με επιτυχία μια σκληρή μάχη και να επιστρέψει στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα την Κυριακή με θετικό αποτέλεσμα.
Κατά τα άλλα, σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει προπόνηση στις 2.30 μετά το μεσημέρι στο γήπεδο του Ηροδότου και ο Βραζιλιάνος τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι, θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του, ενόψει του αυριανού αγώνα.
Στην αποστολή που αναμένεται να καταλύσει τις πρώτες πρωινές ώρες στο ξενοδοχείο «Οlive» στο Ηράκλειο, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Τασιούλης, Γαρυφαλλόπουλος, Lucas Rammos, Marcolino, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Lucao, Poletto, Κοντοθανάσης, Γκουντρουμπής, Καρατάσιος και Καμπέρης.
*Κοντά στην προσπάθεια που θα κάνει η λαρισινή ομάδα θα βρεθεί, γι’ άλλη μια φορά και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.

 

ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΚΤΩ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε και επίσημα ότι προέβη σε πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των οφειλών στους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Μαυριά, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Δαυίδ Ιβανίδη, Βαγγέλη Ανδρέου, Γιάννη Φιρινίδη, Νίκο Σουλίδη, Πλάτωνα Καρακατσάνη και Σωτήρη Τσιλούλη και έτσι λοιπόν δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα επιβολής οποιασδήποτε ποινής για τον παραπάνω λόγο.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
(11η αγωνιστική-15:00)
5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Κισσαμικός-Ηρακλής: Πανυτσίδης (Κοζάνης), Φαλτάκας (Γρεβενών), Μπαλιάκας (Κοζάνης), 4ος Τσέτσιλας (Γρεβενών), παρ. Χαράλαμπος Μοιραδωράκης (Πειραιά)
Παναχαϊκή-Τρίκαλα: Τσοπουλίδης (Ξάνθης), Μπουρτζοβίτης (Κορίνθου), Κιλικιώτης (Ξάνθης), 4ος Πουλικίδης (Δράμας), παρ. Γρηγόρης Πάνου (Αιτ/νίας)
Εργοτέλης-Απόλλων Λ.: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ.Αττικής), Κωνσταντίνος Οικονόμου (Δυτ.Αττικής), Ευθύμιος Κουρέντας(Τρικάλων), 4ος Φώτιος Νταούλας (Δυτ.Αττικής), παρ.Γεώργιος Λιανός (Βοιωτίας)
6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
14:00 Σπάρτη-Ηρόδοτος: Πολυχρόνης(Πιερίας), Ζήρδας (Αθηνών), Βρούζος (Πιερίας), 4ος Περράκης (Αθηνών), παρ. Νικόλαος Χρονόπουλος (Μεσσηνίας)
Απόλλων Πόντου-Σπάτα: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Πετρίδης (Χίου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), 4ος Θεοχάρης (Θεσσαλίας), παρ. Δημήτριος Ιτσκος (Πέλλας)
Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης: Τσαγκαράκης, Αναστασάκης (Χανίων), Κόκμοτος (Ρεθύμνου), 4ος Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ. Συμεών Τσεσμετζής (Σερρών)
Αιγινιακός-Ν.Π.Σ.Βόλος: Βουρνέλης, Φράγιος, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), 4ος Τεβεκέλης (Μακεδονίας), παρ. Ευάγγελος Σηπάκης (Πέλλας)
Κέρκυρα-Πλατανιάς: Κατσικογιάννης, Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου), 4ος Ζαμπαλάς (Ηπείρου), παρ. Ιωάννης Καλύβας (Ευρυτανίας)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)
1. ΝΠΣ Βόλος    26-5    28
2. Απόλλων Λ.     15-8    20
3. Πλατανιάς    14-7    19
4. Κέρκυρα    11-7    17
5. Εργοτέλης    15-9    17
6. Απόλλων Πόντου    8-10    14
7. ΑΕ Καραϊσκάκης    7-11    14
8. Ηρόδοτος    8-15    12
9. Δόξα Δράμας    11-15    12
10. Παναχαϊκή    8-8    12
11. Ηρακλής    11-12    10
12. Τρίκαλα    9-13    10
13. Αήττητος Σπάτων    6-11    9
14. Αιγινιακός    11-22    9
15. ΑΟΧ/Κισσαμικός    10-11    9
16. Σπάρτη    5-11    8

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass