Ποιες οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ

ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2018 22:23

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνισή σας κόντρα στον Πανιώνιο, τώρα έχουμε τρία παιχνίδια δύσκολα αλλά αν παίξουμε όπως το Σάββατο τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Δεν έχουμε άγχος».

Αυτά ήταν χθες τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα μιλώντας στους παίκτες για τον αγώνα με τον Πανιώνιο το περασμένο Σάββατο(4-2) αλλά και τα τρία ερχόμενα παιχνίδια της ομάδας.
Μάλιστα το ευχάριστο είναι ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα δύο προπονήσεις.
Πάντως εκτός από το αγωνιστικό μέρος υπάρχει και το μεταγραφικό. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ εντόπισε τους μεταγραφικούς στόχους και αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις μέχρι 15 Δεκεμβρίου, ενώ θα υπάρχουν και αποχωρήσεις παικτών (αυτών που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής). Παρελθόν ήδη είναι ο Μορσί αλλά και ο Φριούι.

 

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Αυτή τη στιγμή εκεί που έχει πέσει μεγάλο βάρος είναι στην απόκτηση ενός ακόμα σέντερ φορ εκτός του 26χρονου Λευκορώσου Ευγκένι Σικάφκα που αναμένεται από μέρα σε μέρα στη Λάρισα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ μιλάει μέσω του τεχνικού της Τζιανλούκα Φέστα με παίκτη που έχει αγωνισθεί στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και στο ιταλικό πρωτάθλημα με πολύ καλές επιδόσεις. Το όνομά του θα προκαλέσει αίσθηση αφού οι μεταγραφικές του κινήσεις κάποιας εποχής κόστιζαν εκατομμύρια ευρώ!
Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται σε ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση(σε οκτώ αγώνες έξι γκολ) και είναι γνώριμος στο ευρύ κοινό παίκτης.
Επίσης εντοπίσθηκαν δύο στόχοι για τη θέση του αριστερού μπακ, ο ένας προέρχεται από τα Βαλκάνια και αγωνίζεται σε πρωτοπόρο ομάδα ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στην Ιταλία.
Σχετικά με στόπερ που χρειάζεται η ομάδα, τα δίχτυα πέφτουν πάλι προς Λευκορωσία μεριά και έχει εντοπισθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής με τον οποίο βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ σε συζητήσεις. Τέλος για το αμυντικό χαφ δεν έχει βρεθεί αυτή τη στιγμή κάτι αξιόλογο.
Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ θα ενισχυθεί με παίκτες πρώτης γραμμής αυτή τη μεταγραφική περίοδο(με βάση τα στοιχεία που διέρρευσαν) οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κάνουν τη διαφορά και το μήνυμα του Φέστα είναι ότι θα πρέπει οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που υπάρχουν τώρα στην ομάδα και έτοιμοι να βοηθήσουν σημαντικά.

 

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Για πρώτη φορά στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής βρέθηκαν τρεις παίκτες της ΑΕΛ μετά την εμφάνισή τους, στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, στο AEL FC ARENA. Πρόκειται για τους Κενάν Μπαργκάν, Μίλος Ντέλετιτς και Μάρκο Νούνιτς.

 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, για την Παρασκευή 07-12-18 και ώρα 13:00, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που έγινε στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Αναλυτικά: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/12/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Πανιώνιος.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’ και γ’, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Επίσης για την Παρασκευή 7/12 επαναπροσδιορίστηκε η απολογία ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Super League της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του διευθυντή επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά, για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την Κυριακή 25/11. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα.
Την ίδια ημέρα κλήθηκαν να απολογηθούν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, αντίστοιχα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass