ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ε.Α.Κ Η Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Στη μάχη της πρόκρισης για την Α2 ο Ν.Ο.Λ.

*Σήμερα αρχίζουν τα ματς -Αύριο αγωνίζεται η λαρισινή ομάδα

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2015 8:02

 

 

 

Στη μάχη της Β’ ημιτελικής  φάσης υδατοσφαίρισης ανδρών για την πρόκριση στην Α2  εθνικής ρίχνεται ο ΝΟΛ στους αγώνες που ξεκινάνε σήμερα το απόγευμα στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουλίου.

Η λαρισαϊκή ομάδα δηλώνει έτοιμη να μπει στη μάχη της πρόκρισης. Μια νέα σε ηλικία ομάδα αποτελούμενη από μαθητές και φοιτητές που έχουν μάθει να αγαπούν την ομάδα αλλά και το άθλημα.

Οι παίχτες είναι έτοιμοι  με το πάθος τους, και την τεχνική επίβλεψη του προπονητή και παίκτη του Ν.Ο.Λ. Αγγ. Μερκουριάδη και του βοηθού προπονητή Ηλία Μπαλαμπάνη να προσπαθήσουν για την πρόκριση στους Final six.

Από τις ομάδες θα αγωνιστούν στον 3ο  Όμιλο, θα προκριθούν οι δύο πρώτοι στην τελική φάση των έξι.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι: Ν.Ο. Λάρισας, Κ.Ο. Ποσειδών Ιλισίων, Νηρέας Πατρών,  Ν.Ο. Ναυπλίου, Ν.Ο. Καλαμάτας.

Τα παιχνίδια ξεκινάνε σήμερα το απόγευμα  στις 19:00 με το  Νηρέας Πατρών-  Ν.Ο Ναυπλίου να ανοίγουν την αυλαία και στις 20:00 Κ.Ο. Ποσειδών Ιλισίων- Ν.Ο. Καλαμάτας .

Η 2η αγωνιστική διεξάγεται αύριο με τα παιχνίδια να ξεκινούν στις 10:00 N.Ο. Καλαμάτας – Νηρέας Πατρών και στις 11:00 N.Ο. Λάρισας-   Κ.Ο. Ποσειδών Ιλισίων.

Η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα το απόγευμα. Στις 19:00 Ν.Ο. Ναυπλίου- Ν.Ο. Καλαμάτας και στις 20:00 Νηρέας Πατρών- N.Ο. Λάρισας.

H 4η αγωνιστική ξεκινά στις 10:00 με το παιχνίδι Ν.Ο. Λάρισας- Ν.Ο. Ναυπλίου και στις 11:00 Κ.Ο. Ποσειδών Ιλις- Νηρέας Πατρών.

Η αυλαία κλείνει την Κυριακή στις 12 Ιουλίου με την 5η αγωνιστική και τα παιχνίδια 18:00 N.Ο. Καλαμάτας- Ν.Ο. Λάρισας και στις 19:00 Ν.Ο. Ναυπλίου- Κ.Ο. Ποσειδών Ιλισίων.

Την ομάδα του Ν.Ο.Λ. αποτελούν οι παρακάτω πολίστες: Ιωακείμ Σωτήρης, Λευθέρης Σπύρος, Κόρακας Κων/νος, Πατούνας Ηλίας, Έξαρχος Κώστας, Οικονόμου Στέλιος, Ζμπήτας Θανάσης, Στεργίου Δημήτρης, Θεοδωρόπουλος Τάσος, Ζακυνθινός Γιώργος, Μάγκας Νίκος, Δανιήλ Θάνος, Μερκουριάδης Άγγελος, Σαλιαμπούκος Δημήτρης, Βαλαής Ζήσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass