ΜΑΡΣΕΛΟ ΤΡΟΪΖΙ:

Σημαντική νίκη, παραμένουμε προσγειωμένοι

«ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 22:14

Με τους τρεις βαθμούς επέστρεψε από το Αιγίνιο προχθές το απόγευμα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος μετά την Κέρκυρα κέρδισε και τον Αιγινιακό.


Το 0-4 ήταν απόρροια της πολύ καλής παρουσίας των «κυανόλευκων», ενώ και ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι πήγε καλά «διαβασμένος» στην πόλη της Πιερίας, αντιμετωπίζοντας με την πρέπουσα σοβαρότητα την τοπική ομάδα.
Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική πειθαρχία των παικτών του καθώς εφάρμοσαν κατά γράμμα τις εντολές του, σε χθεσινές του δηλώσεις στην «Ε» ο Βραζιλιάνος προπονητής επισήμανε τα εξής: «Δουλέψαμε πάρα πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είχαμε κάνει πολλή προπόνηση, γνωρίζαμε τον Αιγινιακό και ό,τι κάναμε στο καθημερινό πρόγραμμα, μας βγήκε στο γήπεδο. Πήγαν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει και πετύχαμε μια σημαντική νίκη.  Απέναντι σε μια καλή ομάδα, που έχει νέα παιδιά στη σύνθεσή της και θεωρώ πως σιγά-σιγά θα δυναμώνει.
Εμείς ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά, διότι δείξαμε ομάδα που λειτούργησε άψογα σε όλες τις γραμμές και δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».
-Ακολουθούν δύο παιχνίδια εντός έδρας με Παναχαϊκή και Σπάρτη. Μπορεί ο Απόλλωνας να προσθέσει δύο ακόμη νίκες;
«Καταρχάς πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, διότι στη 2η αγωνιστική ποτέ δεν τελειώνει ένα πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και οφείλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, διότι αν παρασυρθούμε από ενθουσιασμό, εύκολα θα έρθουν τα πάνω κάτω. Την Κυριακή θα δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, μια ομάδα που έχει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά και σεβόμαστε όλες τις ομάδες, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League».
-Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας;
«Επειδή γνωρίζω πολύ καλά πως στους Λαρισαίους φιλάθλους αρέσει το καλό ποδόσφαιρο, εμείς θέλουμε με τα παιδιά να τα συνδυάσουμε και τα δύο. Να παίρνουμε τους βαθμούς και να προσφέρουμε θέαμα, διότι έχουμε παίκτες που είναι πολύ καλοί ως χαρακτήρες και έχουν την ποιότητα. Το ευχάριστο είναι πως δημιουργήσαμε ένα ομοιογενές σύνολο, έχουμε πολύ καλό κλίμα, η διοίκηση είναι αυτή που μας δίνει την ηρεμία με τη συνέπειά της στις υποχρεώσεις της και όλα βαίνουν μέχρι τώρα καλώς. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο την Κυριακή στη Φιλιππούπολη να βοηθήσει τα παιδιά, για να φτάσουμε στην επιτυχία».

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΔΩΡΟ
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες το πρωί προπονήθηκαν μόνο όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο Αιγίνιο, ενώ στους υπόλοιπους δόθηκε από τον κ. Τροΐζι διήμερο ρεπό δώρο και θα επανέλθουν αύριο το πρωί, στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ
Την πρώτη νίκη της στη φετινή διοργάνωση της Football league σημείωσε η Παναχαϊκή, η οποία σε χθεσινό αγώνα της 2ης ημέρας που έγινε στο γήπεδο της Αγυιάς, επικράτησε 1-0 της Σπάρτης με τέρμα (εκτέλεση φάουλ) του Αργυρόπουλου στο 82’. Η Παναχαϊκή έφθασε τους 4 βαθμούς και ακολουθεί από κοντά τους Απόλλωνα Λάρισας, Πλατανιά, Εργοτέλη και Δόξα Δράμας που έχουν από δύο νίκες. Σημειώνεται πως Παναχαϊκή και Σπάρτη θα είναι οι δύο επόμενοι αντίπαλοι του Απόλλωνα, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕ Καραϊσκάκης-Πλατανιάς    0-1
Κισσαμικός-Εργοτέλης    1-2
Αιγινιακός-Απόλλων Λάρισας    0-4
Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα    1-0
Κέρκυρα-Ηρακλής    1-0
Δόξα Δράμας-Βόλος ΝΠΣ    2-1
Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων    1-0
Παναχαϊκή-Σπάρτη    1-0

 


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Απόλλων Λάρισας    6-0    6
2. Εργοτέλης    4-1    6
3. Πλατανιάς    3-1    6
4. Δόξα Δράμας    5-3    6
5. Παναχαϊκή    3-2    4
6. Βόλος ΝΠΣ    8-2    3
7. Κέρκυρα    1-2    3
8. Ηρακλής    1-1    3
9. Απόλλων Πόντου    1-2    3
10. Ηρόδοτος    1-1    3
11. Αιγινιακός    2-6    1
12. Κισσαμικός    2-3    1
13. Σπάρτη    1-2    1
14. Τρίκαλα    2-4    0
15. Αήττητος Σπάτων    1-3    0
16. ΑΕ Καραϊσκάκης    0-8    0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (15:00)
*Ν.Π.Σ.Βόλος - Απόλλων Πόντου (ΕΡΤ3, Δημ. Νεάπολης)
*Σπάρτη - Εργοτέλης
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (15:00)
*Απόλλων Λ.- Παναχαϊκή (ΕΡΤ3)
*Τρίκαλα - ΑΟΧ Κισσαμικός
*Ηρακλής - Αιγινιακός
*Αήττητος Σπάτων - Κέρκυρα
*Πλατανιάς - Δόξα Δράμας
*Ηρόδοτος – Καραϊσκάκης

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass