Θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 19:44

Πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στα τέλη της θερινής προετοιμασίας, η ΠΑΕ Λεβαδειακός είχε καταγγείλει το συμβόλαιο του Λεονάρντο, χωρίς να γνωστοποιήσει τον λόγο.

Τελικά αυτός αποκαλύφθηκε χθες (5/11), κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και ήταν το θετικό δείγμα σε απαγορευμένη ουσία που είχε ανιχνευθεί στον Βραζιλιάνο αμυντικό.
Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ που διενεργήθηκε στον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο, στις 6 Μαΐου 2018. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Λεονάρντο δεν είχε συμμετοχή, όμως κληρώθηκε να περάσει από τον έλεγχο, με το γνωστό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι, όπως έγινε γνωστό χθες, θετικό ήταν και το δεύτερο δείγμα, με αποτέλεσμα το ΕΣΚΑΝ να έχει ήδη επιβάλει προσωρινή ποινή αποκλεισμού δύο ετών από τον Αύγουστο και τον παίκτη να έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.
Ο Λεονάρντο ισχυρίστηκε ότι η ανιχνευθείσα απαγορευμένη ουσία οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε τότε, ενώ υποστήριξε πως το συγκεκριμένο φάρμακο τού το είχε υποδείξει ο σύλλογος, με τους Βοιωτούς πάντως να το αρνούνται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass