- ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ -ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Πανέτοιμος ο Απόλλωνας για την πρεμιέρα της Football League

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2018 22:24

Ανήμερα της εθνικής επετείου, την 28η Οκτωβρίου, θα κάνει τελικά πρεμιέρα στη Football League ο Απόλλων Λάρισας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Συγκεκριμένα, χθες η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και η αναμέτρηση Απόλλων Λ.-Κέρκυρα θα γίνει την Κυριακή 28/10 και όχι τη Δευτέρα 29/10, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Αρχικά υπήρξε σκέψη να γίνει το παιχνίδι τη Δευτέρα, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς ακολουθεί και ο αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που έχει οριστεί για την Τετάρτη 31 του μηνός και δεν βόλευαν οι ημερομηνίες.
Πέντε ματς λοιπόν θα διεξαχθούν το Σάββατο (27/10) και τρία την Κυριακή (28/10) στη Football League, ενώ η ΕΡΤ3 θα καλύψει τα ματς Α.Ο.Τρίκαλα – Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή – Αιγινιακός.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Σπάρτη –Κισσαμικός (15:00, Δημ. Σπάρτης)
Α.Ο.Τρίκαλα – Δόξα Δράμας (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Τρικάλων)
Ηρακλής – Ηρόδοτος (15:00, Καυταντζόγλειο)
Πλατανιάς – Αήττητος Σπάτων (16:00, Μάλεμε)
Ν.Π.Σ. Βόλος – Καραϊσκάκης (16:00, Δημ. Νεάπολης)
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Παναχαϊκή – Αιγινιακός (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)
Εργοτέλης – Απόλλων Πόντου (15:00, Παγκρήτιο)
Απόλλων Λ.– Κέρκυρα (15:00, Γήπεδο Φιλιππούπολης)
*Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ο Απόλλων είναι πανέτοιμος και χθες ξεκίνησε η προετοιμασία, με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Ελευθεραί.

Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Όσον αφορά στην έδρα του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, καθώς το ματς δεν θα γίνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, εξετάζονται διάφορα ενδεχόμενα από τους «κυανόλευκους».
Συγκεκριμένα, στη σημερινή σύσκεψη που είναι προγραμματισμένη να γίνει για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με την Κέρκυρα, θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο στάδιο Αλκαζάρ.
Αν το αίτημα αυτό δεν γίνει δεκτό, τότε οι άνθρωποι του Απόλλωνα θα αναζητήσουν έδρα στη Θεσσαλία και πληροφορίες κάνουν λόγο πως μια εκ των περιπτώσεων είναι το δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων και με την επανασπορά του χόρτου, ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε αρίστη κατάσταση.
Τελευταία λύση που εξετάζεται είναι να γίνει το ματς στην Αθήνα, με τη συναίνεση φυσικά και της ΑΕΚ, που λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη, μάλλον δεν θα απαντήσει αρνητικά, καθώς θα έχει μια μετακίνηση λιγότερη.*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Τρικάλων, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass