ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΣΤΑ

«Ας κοιτάξουμε το επόμενο»

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2018 22:22

Η ήττα της ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο από τη Λαμία με 2-1 άνοιξε «πληγές» βαθμολογικές και αγωνιστικές στην ομάδα, αφού από δω και πέρα θα πρέπει να διεκδικεί νίκες αν θέλει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Πάντως ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα δε θέλησε να φανεί μεμψίμοιρος και στη χθεσινή ομιλία του προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών λέγοντας ότι πρέπει να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι και ότι αυτά που έγιναν στον αγώνα με τη Λαμία συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.
«Τώρα πλέον πρέπει να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα έδειξε σε βίντεο στιγμιότυπα της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία κάνοντας και μια ανάλυση των λαθών, κυρίως για τον τρόπο της αμυντικής λειτουργία αφού όταν η ομάδα έβγαινε στην επίθεση και χανόταν η μπάλα, υπήρχαν πολλά κενά ενώ πληροφορίες θέλουν σε ατομικές συζητήσεις με παίκτες να μίλησε για ορισμένα σημαντικά λάθη τους.
Πάντως για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ θα έχει στη διάθεσή του δύο ακόμα παίκτες, τον Καρανίκα και τον Ζίζιτς, που εξέτισαν τη ποινή τους και το μόνο που έχει να αντιμετωπίσει είναι το βαθμολογικό άγχος αφού πλέον αρνητικό αποτέλεσμα φέρνει την ομάδα αρκετά νωρίς σε δυσχερή θέση.
Αυτό που λείπει σίγουρα είναι ένα ικανό σέντερ φορ και φαίνεται από το γεγονός ότι στα πρώτα επτά παιχνίδια η ΑΕΛ πέτυχε τέσσερα τέρματα αλλά κανένα δεν προήλθε από καθαρό επιθετικό (δύο σημείωσε ο Ντέλετιτς και από ένα ο Φατιόν με τον Μιλοσάβλιεβιτς).

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ
Η Νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λαρίσης εξέδωσε την απόφασή του και απέρριψε την αγωγή του Δήμου Τυρνάβου, που ζητούσε να ακυρωθεί η μεταβίβαση της εκτάσεως, που η ΑΕΛ έχει τις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου της και να επανέλθει η κυριότητα, τόσο της εκτάσεως όσο και των όσων εγκαταστάσεων έχουν ανοικοδομηθεί επ’ αυτής, στην κυριότητα του Δήμου Τυρνάβου.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η κυριότητα της συγκεκριμένης έκτασης αλλά και όλων των εγκαταστάσεων του προπονητηρίου στα Δένδρα ανήκουν κατά 100% στην εταιρεία Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ, η οποία έχει και την κυριότητα του 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass