Επιχείρηση ανασύνταξη

Και καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ για υποκινούμενα επεισόδια

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2018 22:15

Η προχθεσινή ήττα της ΑΕΛ στο Ael Fc Arena από τη Λαμία με 2-1 φέρνει την ομάδα σε δυσχερή βαθμολογική θέση αλλά παράλληλα την αναγκάζει σε μια άμεση επιχείρηση ανασύνταξης καθώς ακολουθεί ένα παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ πάλι στη Λάρισα, όπου πλέον δεν υπάρχει περιθώριο για βαθμολογική απώλεια.


Ο τεχνικός της ομάδας στο παιχνίδι αυτό μπορεί να υπολογίζει και στους Καρανίκα, Ζίζιτς που εξέτισαν την ποινή τους ενώ λογικά θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Κάσσου που είναι τραυματίας.
Στο μεταξύ την ΠΑΕ ΑΕΛ προβλημάτισαν οι αντιδράσεις εκτός γηπέδου από μερίδα οργανωμένων οπαδών και σύμφωνα με ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ όλα έγιναν «με σκοπό, όπως συνέβη με την ΑΕΚ, να τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ με μείον 3 βαθμούς, 2 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και βαρύτατο πρόστιμο και έτσι να εκβιάσουν τον κ. Κούγια, είτε να πουλήσει είτε να χαρίσει τις μετοχές του σε πρόσωπα με τα οποία τελευταία συνεργάζονται. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, που οργανώνεται στη Γλυφάδα στην Αθήνα και το οποίο υλοποιούν στη Λάρισα ακόμη και στελέχη της διοικήσεως της Ερασιτεχνικής (πριν λίγες μέρες κατέθεσαν μήνυση κατά αρμοδίων οργάνων γιατί δεν υποβιβάζουν την ΑΕΛ) με σκοπό να φύγει από την ΑΕΛ ο κ. Κούγιας και να περιέλθει η ΑΕΛ στην ιδιοκτησία ακόμη και παλιών ιδιοκτητών, αμέσως ή εμμέσως, αλλά και στο μπλοκ ομάδων τις οποίες ελέγχει με δανεικούς παίκτες και με στελέχη μεγάλη ομάδα του κέντρου, με τον ιδιοκτήτη της οποίας ο κ. Κούγιας βρίσκεται σε αντιπαλότητα».
Παράλληλα προανήγγειλε και δικαστικό αγώνα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο κ.Κούγιας «θα καταθέσει μήνυση για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος όλων των προσώπων τα οποία συνελήφθησαν έξω από το AEL FC ARENA, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όσο και εις βάρος αυτών που συνελήφθησαν χθες (σ.σ. προχθές στον αγώνα με τη Λαμία) και τα οποία βρέθηκαν οπλισμένα με μολότοφ, φωτοβολίδες και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.
Μήνυση θα καταθέσει ο κ. Κούγιας και για την εκβίαση εις βάρος του κ. Παλαιοχωρλίδη στο γραφείο Λιόντου και στο ιατρείο του, που τον εξανάγκασε σε παραίτηση από την αντιπροεδρία της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η μήνυση θα περιλαμβάνει και αυτούς που με ανακοινώσεις τους οργάνωσαν τις συγκεκριμένες παράνομες και εκβιαστικές πράξεις, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα».

 

ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Στην ΑΕΛ εκτός από την αγωνιστική κρίση και την κόντρα με μερίδα οπαδών δείχνει να υπάρχει και πρόβλημα με τη διαιτησία και δικαίως διαμαρτύρεται, αφού ο διαιτητής Κομίνης στον αγώνα κόντρα στη Λαμία δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ της λαρισινής ομάδας ενώ και άλλες αποφάσεις του προβλημάτισαν.
Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Το έργο της Ξάνθης ολοκληρώθηκε με διαιτησία Κομίνη, με σχέδιο Τριτσώνη και με πολλά αδικαιολόγητα λάθη δικών μας ανθρώπων. Έχουμε βρεθεί σε πολύ δυσκολότερες θέσεις και τα έχουμε διορθώσει όλα, γιατί είμαστε διαφορετική ΑΕΛ από τότε που μας έριχναν και επικρατούσε η σιωπή των σφαγμένων αμνών».

 

ΧΘΕΣ ΡΕΠO
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό ενώ σήμερα θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς.

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, ο Νίκος Γκόλιας που ήταν η τρίτη φετινή και έφθασε στο όριο μαζί με τους Νίκο Καρανίκα, Πίτι και αν δεχτούν ακόμα μια, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα, ενώ ακόμα κίτρινη κάρτα είδε ο Βαγγέλης Μόρας. Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ: Φατιόν Άντονι 4 (θα εκτίσει με Λεβαδειακό), Νίκος Καρανίκας, Πίτι, Γκόλιας 3, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς 2, Γκοΐκοβιτς, Χούμπτσεφ, Γρομητσάρης, Ζίζιτς, Μπάλλας, Κόεφ, Σαχίτι, Μόρας 1.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass